Ξεχάστε τον Κλιχ, πάει στον ΠΑΟΚ

Αυξάνονται τα σενάρια για Ματέους Κλιχ και ΠΑΟΚ. Ο μέσος της Βόλφσμπουργκ που ''ψάχνεται'' να φύγει και φέρεται να αρέσει στον Δικέφαλο.
Πηγή: paokweb.gr
Ξεχάστε τον Κλιχ, πάει στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την έρευνα για να ενισχυθεί σε θέσεις που πονάει μετά το ΟΚ που έχει δώσει και ο Ιβάν Σαββίδης και ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να τον απασχολούν είναι ο Ματέους Κλιχ.

Πρόκειται για 24χρονο διεθνή Πολωνό μέσο, ανήκει στην Βόλφσμπουργκ τα τελευταία 3,5 χρόνια αλλά δεν υπολογίζεται. Με αποτέλεσμα να αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της γερμανικής ομάδας στην τέταρτη κατηγορία κάτι που τον κάνει να θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μάλιστα πρόσφατα στην επίσημη σελίδα του είχε αναφέρει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ (mateuszklich.pl).

Ο Κλιχ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρακοβία και το 2011 πήρε μεταγραφή στην Βόλφσμπουργκ. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην Τσβόλε και είχε γεμάτη χρονιά (43 συμμετοχές) με τους οπαδούς της ομάδας να τον θέλουν πίσω και να κάνουν εκστρατεία μέσω twitter για να επιστρέψει. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα (ΕΔΩ) θα πρέπει να τον ξεχάσουν καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σύντομα στον ΠΑΟΚ.

Να σημειώσουμε πως αγωνίζεται ως ''οκτάρι'' αλλά και ''δεκάρι''' με τον Δικέφαλο να ψάχνει έναν δημιουργικό χαφ ώστε να μπορεί να κάνει παιχνίδι. Η προτεραιότητα στις μεταγραφές είναι να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής σε αυτήν την θέση.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ποιότητα (διεθνής), σε πολύ καλή ηλικία και ορεξάτο για ποδόσφαιρο.

Επίσης γίνεται αναφορά και για τον Ελβετό στόπερ της Βόλφσμπουργκ τον Τιμ Κλόζε. Πρόκειται για 26χρονο ποδοσφαιριστή, ανήκει και αυτός στην Βόλφσμπουργκ και μετράει επτά συμμετοχές μέχρι τώρα. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Τουν και Νυρεμβέργη και είναι σε θέση που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, με Βίτορ και Κατσικά να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη...