Τσέκαρε τους νέους ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γαλλίας που έγινε στην Βέροια και έληξε με 0-0.
Πηγή: paokweb.gr
Τσέκαρε τους νέους ο Βρύζας

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ παρακολούθησε τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ο Ζήσης Βρύζας πήγε στην Βέροια και παρακολούθησε την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γαλλίας που έληξε χωρίς να επιτευχθούν τέρματα.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ πήγε μαζί με τους Κώστα Ιωσηφίδη και Γιώργο Κωστίκο για να παρακολουθήσει τους παίκτες του Δικεφάλου αλλά και άλλους που θα μπορούσαν να κινήσουν το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη, Βασαΐτη και Τσολακίδη που ήταν στις επιλογές του Κώστα Τσάνα.

Ο Κουλούρης που έχει μείνει εκτός επιλογών του Άγγελου Αναστασιάδη, που τόνισε πρόσφατα και συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα και δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτή την στιγμή τον ΠΑΟΚ στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει.

Να σημειώσουμε πως ο Κώστας Τσάνας ήταν υπηρεσιακός προπονητής για να αντικαταστήσει τον Τζαλακώστα. Στη συνέχεια τη συγκεκριμένη θέση θα αναλάβει ο Γιάννης Γκούμας.

Διαβάστε ακόμη...