Η Τούμπα και το αρνητικό ρεκόρ τριετίας

Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει "πετάξει" πέντε βαθμούς σε εντός έδρας αγώνες και αυτή η συγκομιδή είναι η χειρότερη τις τελευταίες τρεις σεζόν αναφορικά με τα πρώτα έξι ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα.
Πηγή: sport24.gr
Η Τούμπα και το αρνητικό ρεκόρ τριετίας



O ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να είναι πλέον στο +2 (από το +5 που ήταν πριν το ματς με τους "πράσινους") από τον Ολυμπιακό.

Ο "Δικέφαλος" μέχρι στιγμής έχει "πετάξει" πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και αυτοί μάλιστα ήταν σε αγώνες που έγιναν στην Τούμπα. Οι "ασπρόμαυροι" την πρώτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Καλλονή ενώ την Κυριακή (9/11) έχασαν (1-2) από τον Παναθηναϊκό και αυτά τα δύο αποτελέσματα ήταν τα μοναδικά άσχημα φέτος για τον ΠΑΟΚ.

Ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει κάνει αρνητικό ρεκόρ τριετίας σε ό,τι αφορά τα εντός έδρας ματς (σ.σ. μιλάμε για το πρωτάθλημα) με αυτούς τους πέντε βαθμούς που έχασε από τις νίκες που δεν πήρε κόντρα σε Καλλονή και "πράσινους". Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε "πετάξει" περισσότερους βαθμούς στα πρώτα έξι ματς στην Τούμπα (όσα δηλαδή έχει παίξει φέτος ο ΠΑΟΚ) ήταν την σεζόν 2011-12. Τότε οι "ασπρόμαυροι" είχαν φέρει ισοπαλία (0-0) με τον ΟΦΗ, έχασαν από τον Παναθηναϊκό (1-3) ενώ το ματς με την Κέρκυρα έληξε δίχως τέρματα (0-0).

Ο "Δικέφαλος" δηλαδή είχε "μαζέψει" 11 βαθμούς και είχε χάσει επτά (στα πρώτα έξι ματς στο "σπίτι" του). Την σεζόν 2012-13 ο ΠΑΟΚ είχε "πετάξει" δύο βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια στην έδρα του λόγω της ισοπαλίας (1-1) με τον Ολυμπιακό ενώ πέρυσι (2013-14) είχε κάνει το απόλυτο έχοντας έξι νίκες στα πρώτα έξι ματς. Φέτος (2014-15) ο "Δικέφαλος" στους πρώτους έξι αγώνες στην Τούμπα "πέταξε" πέντε βαθμούς (ισοπαλία με Καλλονή και ήττα από τον Παναθηναϊκό) και έτσι αυτή η συγκομιδή είναι η χειρότερη τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...