Αν θέλει, τον παίρνει!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό για την αριστερή πτέρυγα και η περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν δεν τον αφήνει αδιάφορο.
Πηγή: inpaok.com
Αν θέλει, τον παίρνει!

Οι επαφές και οι συζητήσεις μεταξύ του Δικέφαλου και της Βέροιας έχουν γίνει ώστε να υπάρξει ανάλογη προεργασία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, σε περίπτωση που αποφασίσουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ότι ο Μπεν είναι ο κατάλληλος παίκτης για να αποκτηθεί.

Ο 25χρονος επιθετικός της Βέροιας με γαλλικό διαβατήριο, ήταν μέσα στα μεταγραφικά ενδιαφέροντα του ΠΑΟΚ από πέρσι.

Ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι καλές σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον μεγαλομέτοχο της Βέροιας, τον Καρυπίδη φέρνουν τον ΠΑΟΚ πιο κοντά από όλους τους «μνηστήρες» στον Μπεν.

Μένει να αποφασιστεί αν εξυπηρετεί τα αγωνιστικά σχέδια του Αγγελου Αναστασιάδη και της ομάδας κι αν μπορεί ο συγκεκριμένος παίκτης να «δέσει» άμεσα στο υπόλοιπο σύνολο.

Αν ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο παίκτης της Βέροιας θα μετακομίσει στην Τούμπα, παρότι έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμη...