Στασιμότητα με Τζανδάρη

Εδώ και αρκετό καιρό, ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων με τον μάνατζερ του Φάνη Τζανδάρη με θέμα τη σύναψη νέου συμβολλαίου με τον 21χρονο μέσο.
Πηγή: paok24.com
Στασιμότητα με Τζανδάρη

Και αυτό γιατί οι επιτελείς της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναγνώρισαν πως η φετινή προσπάθεια και η έως τώρα παρουσία του Τζανδάρη στη φετινή χρονιά, δεν "συμπορεύονται" με το υπάρχον συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή, που προβλέπει μηνιαίο μισθό 840 ευρώ.

Έτσι, στον εκπρόσωπο του Τζανδάρη προτάθηκε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 60.000 για κάθε χρόνο του, με τις δύο πλευρές να επρόκειτο να έχουν νέο ραντεβού πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, λόγω της αναβολής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Έκτοτε, οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει ξανά διά ζώσης σχετικά με το ενδεχόμενο ο Τζανδάρης να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τον ΠΑΟΚ να μην εμφανίζεται πάντως διατεθειμένος να ανεβάσει κατά πολύ - αν ανεβάσει - την αρχική του πρόταση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βέβαια, δηλώνει πως επιθυμία του είναι να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τα επόμενα χρόνια, ανήκοντας στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια από το 2009.

Διαβάστε ακόμη...