Επιστροφή στα... κόκκινα

Η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν μετά το τριήμερο ρεπό που εξασφάλισαν από τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στα... κόκκινα

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα επιστρέψουν αύριο σε ρυθμούς προπόνησης, με το πρόγραμμα να είναι με το... καλημέρα ιδιαίτερα βαρύ, καθώς τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Αναμφίβολα ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις ανάσες που δίνει αυτή στους ποδοσφαιριστές του, για να δουλέψει παραπάνω ενδεχομένως σε συγκεκριμένους τομείς.

Βέβαια για τον Αναστασιάδη το πρόβλημα είναι ότι δε θα έχει στη διάθεση του αρκετά από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ φέτος, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών του "Δικεφάλου" (Αθανασιάδης, Γλύκος, Τζιόλης, Ρατς, Μακ, Κουλούρης και Δεληγιαννίδης).

Μετά τις δύο διπλές προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί για Πέμπτη και Παρασκευή, το Σάββατο πιθανότατα θα δοθεί ρεπό, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει κανονιστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στα... κόκκινα, για να είναι έτοιμοι και να βγάλουν σε πέρας το "βαρύ" πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ μέχρι τα Χριστούγεννα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...