Ψάχνεται για Κλόζε και Κλιχ ο ΠΑΟΚ

Βλέπει... Βόλφσμπουργκ ο ΠΑΟΚ, καθώς εμφανίζεται να "ψάχνεται" για τους Τιμ Κλόζε και Ματέους Κλιχ που ανήκουν στη γερμανική ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
Ψάχνεται για Κλόζε και Κλιχ ο ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μπορεί να αποτελεί τον διακαή πόθο των "ασπρόμαυρων" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο ο Πορτογάλος άσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Βόλφσμπουργκ που έχουν στα υπόψιν τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Κλόζε και Κλιχ, δύο παίκτες που επίσης ανήκουν στους "λύκους", αλλά δεν έχουν καταφέρει να καθιερωθούν και βρίσκονται στα υπόψιν του Δικεφάλου όπως αναφέρει το "Goal". Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, είναι γεννημένος στις 9/5/1988, βρίσκεται στη Βόλφσμπουργκ από το καλοκαίρι του 2013, αλλά οι συμμετοχές του στη βασική ενδεκάδα είναι μόλις επτά, έχοντας ακόμα έξι ως αλλαγή.

Ο γεννημένος στη Γερμανία, ύψους 1,93μ. Ελβετός στόπερ, έχει αγωνιστεί στις Τουν και Νυρεμβέργη πριν πάρει μεταγραφή στη νυν ομάδα του, όπου μέχρι τότε μετρούσε και οχτώ παρουσίες στην εθνική Ελβετίας.

Όσο για τον Κλιχ, έχει γεννηθεί στις 13/6/1990, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρακοβία, πριν μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2011 στη Βόλφσμπουργκ. Εδώ και σχεδόν 3,5 χρόνια πάντως ο Πολωνός δεν έχει πάρει ούτε μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, παρ' όλα αυτά έχει δέκα παρουσίες στην εθνική Πολωνίας, με την οποία έπαιξε τελευταία φορά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Κλιχ βρέθηκε για 1,5 χρόνο στην Τσβόλε όπου είχε 43 συμμετοχές (2013-14), αλλά από τη στιγμή που επέστρεψε στους "πράσινους", αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα, που βρίσκεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας. Πρόκειται για έναν εσωτερικό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως "οκτάρι", όσο κι ως "δεκάρι", με τον ΠΑΟΚ να έχει συλλέξει πληροφορίες και για τους δύο παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...