Tι γίνεται με τον Κουλούρη!

Η περσινή αποκάλυψη του ΠΑΟΚ, ο νεαρός Ευθύμης Κουλούρης δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του ΠΑΟΚ Άγγελου Αναστασιάδη που μάλιστα έκανε μία δημόσια τοποθέτηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: inpaok.com
Tι γίνεται με τον Κουλούρη!

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ο Κουλούρης δεν είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και πως και στον προχθεσινό αγώνα της Κ20 με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που «βομβάρδιζε» τα δίχτυα τις προηγούμενες σεζόν στις ακαδημίες και πέρσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Στέφενς έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, αφού μετά και την προσθήκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου δεν πήρε αγώνες στα πόδια του. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε μετά από επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και των υπευθύνων του αγωνιστικού τμήματος να επιστρέψει στην Κ20 και να πάρει ματς ώστε να έρθει στο επιθυμητό σημείο.

Άλλωστε ειδικά σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ επικίνδυνη η αγωνιστική απραξία! Απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο ματς που έπαιξε ο Κουλούρης μετά από πολύ καιρό, ένα σημαντικό περουσιακό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ που υπέγραψε το καλοκαίρι μαζί του νέο τετραετές συμβόλαιο.

Ο 18χρονος επιθετικός του Δικεφάλου συνεχίζει την δουλειά και μάλιστα παρά την δύσκολη περσινή και φετινή αγωνιστική χρονιά με υψηλές απαιτήσεις, είχε επιτυχίες και στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς πέρασε μηχανικός περιβάλλοντος.

Πλέον ο Κουλούρης θα δώσει νέες εξετάσεις και στον αγωνιστικό χώρο για να πείσει ότι μπορεί να τα καταφέρει να γίνει ο νέος μεγάλος μπόμπερ του Δικεφάλου, βαδίζοντας στα χνάρια του Στέφανου Αθανασιάδη που επίσης έγινε πρωταθλητής με τους Νέους του ΠΑΟΚ πριν αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...