"Δεν χρειάζεται απογοήτευση ο ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Άκης Μάντζιος. Μίλησε μεταξύ άλλων για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το διαζύγιο του με τον Πανθρακικό αλλά και γενικότερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
"Δεν χρειάζεται απογοήτευση ο ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναικό:

Από την εικόνα του αγώνα είδαμε πως το παιχνίδι είχε πολύ βάρος στη τακτική. Οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στον άξονα σε παιχνίδι με ενέργεια και ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του κι ήταν αποτελεσματικός. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και την συντριπτική κατοχή του αγώνα όμως δεν έκανε κλασσικές φάσεις. Ο Αναστασίου βασίστηκε να χτυπήσει στη κόντρα, ο ΠΑΟΚ πίεσε και έψαξε τη νίκη αλλά δεν δημιούργησε τις κατάλληλες ευκαιρίες και άφησε κενά πίσω. Δεν χρειάζεται απογοήτευση αυτή τη στιγμή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Για τη συνέχεια της Σούπερ Λιγκ:

«Δεν αλλάζει κάτι. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό και πρέπει να διαχειριστεί και τις 3 διοργανώσεις που είναι μέσα. Δεν έχει βάθος στο ροστερ και πρέπει να αντιμετωπίσει τις απουσίες που θα προκύψουν. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις».

Για το διαζύγιο του με τον Πανθρακικό:

«Δεν νιώθω καθόλου πικραμένος. Χωρίσαμε πάρα πολύ καλά και θεώρησα και εγώ πως έπρεπε να γίνει αυτό. Σχεδιάζαμε κάποια πράγματα αλλά δεν βγήκαν όπως υπολογίζαμε το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει ούτε στεναχώρια ούτε πίκρα. Θεωρήσαμε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει για το καλό της ομάδας. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους αλλά ο Πανθρακικός δεν είχε τη συγκομιδή που θέλαμε όλοι».

Για τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του:

«Θέλω να κάτσω να ηρεμήσω λιγάκι και έπειτα θα δούμε τι μπορεί να προκύψει».

Διαβάστε ακόμη...