Το ιλιγγιώδες μπάτζετ της Φιορεντίνα και ο Πασκουάλ

Ο Ζήσης Βρύζας, είναι γνώριμος στις τάξεις της Φιορεντίνα και στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή από Φλωρεντία, ήταν λογικό να στηθεί πηγαδάκι, κατά την διάρκεια του οποίου ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε τόσο για τα οικονομικά δεδομένα των βιόλα, όσο και για τον Πασκουάλ, τον σκόρερ του τέρματος της Φιορεντίνα.
Πηγή: metrosport.gr
Το ιλιγγιώδες μπάτζετ της Φιορεντίνα και ο Πασκουάλ

Κατ' αρχήν, επεσήμανε, ότι το μπάτζετ των μωβ αγγίζει τα 60 εκ. ευρώ και ότι η Φιορεντίνα διαθέτει στο ρόστερ της ανενεργούς παίκτες, οι οποίοι αμείβονται με 500.000-600.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα τους. Στοιχεία που, αν μη τι άλλο, δείχνουν το μέγεθος του επιτυχίας του ΠΑΟΚ στο Αρτέμιο Φράνκι.

Συγκάτοικος στις αποστολές με τον Πασκουάλ

Ο Ζήσης Βρύζας γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Πασκουάλ, τον παίκτη που στέρησε στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ τη μεγάλη νίκη στο Αρτέμιο Φράνκι. Όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπαιζε στους βιόλα, στις αποστολές ήταν συγκάτοικος με τον νεαρό τότε, Ιταλό αμυντικό. Όπως έλεγε, χαρακτηριστικά, πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα, ενώ τόνιζε ότι αυτό που τον εντυπωσίασε στον Πασκουάλ, ήταν ότι παρόλο που δεν ξεχώριζε για την τεχνική του, ανέκαθεν έτρεχε πολύ. Ηταν ένας πολύ καλός αθλητής, ο οποίος με τα χρόνια βελτιώθηκε και σε άλλους τομείς. «Που το έστειλε το φάουλ...» σχολίαζε κάνοντας πλάκα, εξάλλου, ο Βρύζας...

Τέλος, σε συζητήσεις που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ με την διοίκηση της Φιορεντίνα, ο πρόεδρος των βιόλα του αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση 35 εκ. ευρώ για τον Κουαδράδο.

Διαβάστε ακόμη...