Πρόκληση Λετονών, προπόνηση σε αχούρι

Την δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν σήμερα το βράδυ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όταν στην προπόνηση το γήπεδο της Βέντσπιλς δεξιά και αριστερά ήταν χωρισμένο με πανί ώστε να χρησιμοποιούνται οι άλλοι χώροι για άλλες προπονήσεις το υπόλοιπο.
Πηγή: basketplus.gr
Πρόκληση Λετονών, προπόνηση σε αχούρι

Ψς εκ τούτου η μορφή που είχε σήμερα το γήπεδο ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που αύριο θα έχει την ώρα του αγώνα, κάτι πυο απαγορεύει το Γιούροκαπ. Η διοργανώτρια αρχή απαιτεί προπόνηση φιλοξενούμενων στο ίδιο γήπεδο και όχι σε παραποιημένο και αυτό σήμερα έμοιαζε με συνοικιακό κλειστό ομάδας Γ Εθνικής της Λετονίας.

Ακόμα η αποστολή έμεινε σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, γεγονός απαράδεκτο εν έτη 2014 και μάλιστα σε συνάρτηση με την διαμονή των ομάδων στο 5στερο «Μακεδονίια Παλλάς» στην Θεσσαλονίκη. Πραγματική μιζέρια εκ μέρους των Λετονών... Είναι πολύ πιθανό να γίνει έγγραφη διαμαρτυρία στην ΟΥΛΕΜΠ από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πάντςω χθες κατέθεσε έφεση στον αθλητικό δικαστή για την ρπωτόδικη ποινή προστίμου 4900 ευρώ για το ματς με τον ΚΑΟΔ.

Η ΚΑΕ στηρίζεται στο ότι η έκθεση της ΔΕΑΒ περιέχει γεγονότα που κανείς δεν αντιλήφθηκε να έχουν γίνει και μάλιστα θα προβάλλει και απόψεις ανθρώπων του ΚΑΟΔ.

Διαβάστε ακόμη...