Ξέρω και γω από Ιταλία!

ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα διασταυρώνουν το βράδυ της Πέμπτης (6/11) τα ξίφη τους στο "Αρτέμιο Φράνκι" και τρεις παίκτες του Δικεφάλου έχουν... άρωμα από Ιταλία.
Πηγή: paokweb.gr
Ξέρω και γω από Ιταλία!

Το δικό τους σταθμό στην Ιταλία έχουν οι Παπαδόπουλος, Τζιόλης και Σπυρόπουλος καθώς και οι τρεις παίκτες του Δικεφάλου έχουν αγωνιστεί στη Serie A.

Μετά τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα το 2008 ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εντάχθηκε στην ιταλική Λέτσε, με την οποία έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 18 Ιανουαρίου 2009. Αγωνίστηκε σε 14 αγώνες ενώ σκόραρε το πρώτο και μοναδικό του γκολ στις 19 Απριλίου στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Ρόμα. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Εμπειρία από Serie A διαθέτει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος στις 29 Ιανουαρίου 2010 υπέγραψε συμβόλαιο στην Σιένα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 αγώνες στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Μετά τον υποβιβασμό της Σιένα, ο Τζιόλης αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ράσινγκ Σανταντέρ, τον Αύγουστο του 2010.

Όσο για τον Νίκο Σπυρόπουλο; Μάλλον δεν θα θέλει να θυμάται και πολλά από την Ιταλία. Λίγο πριν καταλήξει τον Ιούλιο του 2013 στον ΠΑΟΚ, δοκίμασε την τύχη του για ένα εξάμηνο στην Κίεβο Βερόνα, σημειώνοντας δύο συμμετοχές!

Διαβάστε ακόμη...