Σύνθημα ανασύνταξης ενόψει Εργοτέλη

Τί συμβαίνει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ποιοι είναι επιβαρυμένοι και ποιοι όχι.
Πηγή: metrosport.gr
Σύνθημα ανασύνταξης ενόψει Εργοτέλη

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πίσω τους τον αγώνα με τον ΠΑΣ και είναι υποχρεωμένοι να βρούνε ενέργεια για τον αγώνα με τον Εργοτέλη έτσι ώστε να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Η νίκη επί των Κρητικών είναι επιβεβλημένη και αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του. Ο Αναστασιάδης ο οποίος παραδέχτηκε τα δικά του λάθη μπροστά στην ομάδα μετά τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους κάτι που φάνηκε και στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και σε αυτόν στο Περιστέρι που απέσπασε την ισοπαλία.

Ήδη τα πρώτα προβλήματα κόπωσης υπάρχουν με τον Ράζβαν Ρατς να παραπονιέται για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, κάτι που σημαίνει πως σήμερα θα φανεί αν θα ταξιδέψει με την ομάδα ή όχι. Σε περίπτωση που ο Ρουμάνος δεν είναι καλά, τότε θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί απέναντι στην Φιορεντίνα την Πέμπτη. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος ο οποίος είναι ανενεργός εδώ και καιρό και για την ακρίβεια από τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα ο οποίος προπονείται με την ομάδα, μπήκε στην αποστολή στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και σήμερα θα φανεί το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει πολλές ελπίδες για ενδεκάδα.

Ιδιαίτερης διαχείρισης χρίζουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι σαφές πως πρέπει να προστατευτούν, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσικά που παίζει σερί από τη μέρα που τραυματίστηκε ο Τζαβέλλας και ο Αλέξανδρος Τζιόλης που δεν απέφυγε ούτε τους αγώνες κυπέλλου. Μοναδικό παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ήταν στο Αγρίνιο, στο οποίο όμως μπήκε ως αλλαγή.

Επίσης πολύ επιβαρυμένος είναι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος δεν έχει προστατευτεί καθόλου, δεν έχει πάρει ανάσες και γενικά θα πρέπει σύντομα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Το τι θα κάνει ο Αναστασιάδης για αυτούς τους δύο δεν είναι σαφές, όμως σίγουρα δεν μπορεί να τους δώσει και τα τρία επόμενα παιχνίδια με Εργοτέλη, Φιορεντίνα και Παναθηναϊκό.

Αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα είναι οι πιτσιρικάδες, ο Κάτσε που έχει αστείρευτες δυνάμεις, ο Κίτσιου που δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια, όπως και ο Τζανδάρης που δεν έπαιζε από την αρχή της σεζόν. Ο Αθανασιάδης από την πλευρά του πήρε ανάσες, αφού ξεκίνησε την χρονιά τιμωρημένος ενώ έχασε και παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Το πώς θα διαχειριστεί ο Αναστασιάδης τον αυριανό αγώνα και βέβαια τους άλλους δύο – φωτιά που ακολουθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο αν και μετά υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος που θα επουλώσει αρκετές πληγές.

Διαβάστε ακόμη...