Και Σωτηρόπουλος και Σωμαρακάκης

Από προχθες το μεσημέρι ο θόρυβος που προκάλεσε ο ορισμός των διαιτητών της ερχόμενης αγωνιστικής είναι μεγάλος. Το πρόβλημα και η πρόκληση έχει να κάνει με τον αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός, αλλά και με το παιχνίδι Εργοτέλης-ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Και Σωτηρόπουλος και Σωμαρακάκης

Το PAOK24 έχει αναφερθεί εκτενώς στον Δημητρόπουλο που επιστρέφει στο Ηράκλειο για να παίξει και πάλι αγώνα του ΠΑΟΚ μετά από εκείνο το ματς (1-1) με τον ΟΦΗ πριν δύο χρόνια, τότε που απέβαλε τον Γλύκο, έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και ακύρωσε γκολ του Φωτάκη γι' άγνωστο λόγο.

Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, σοβαρό θέμα υπάρχει και με τον παρατηρητή Σωμαρακάκη. Ο οποίος όλως τυχαίως έβγαλε «λάδι» τον «κασκαντέρ» Ιωαννίδη στον περσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας, τότε που με την αδικία σε βάρος του Δικεφάλου (μέσα στην Τούμπα) εξοργίστηκε ακόμη και ο Σαρρής! Αυτός ο ίδιος παρατηρητής, ήταν πέρυσι και στην αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός, όπου ο Παππάς έκανε ότι μπορούσε από το χέρι του, με κορυφαία την απόφαση να μην αποβάλει τον Σάμαρη για το μαρκάρισμα στον Τάτο.

Για την Τρίπολη όλο το βάρος έπεσε στον Σπάθα, αλλά λίγοι παρατήρησαν ότι πρώτος βοηθός είναι ο Σωτηρόπουλος Αχαΐας, ο πιο στιγματισμένος επόπτης αναφορικά με ματς του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια!

Γι' αυτόν εύκολα έρχονται στη μνήμη οι αγώνες: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ κατά την προπερσινή σεζόν όπου έκοβε τον ΠΑΟΚ ακόμη και κάτω από το κέντρο! Αυτός που πέρυσι άφησε τρία οφσάιντ του Ολυμπιακού στο ματς της Βέροιας! Ούτε εκεί τιμωρήθηκε ο Σωτηρόπουλος που είναι πραγματικός κασκαντέρ για τον Ολυμπιακό!

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες σε αυτά τα δύο ματς, για τα οποία κάποιος καχύποπτος και κακοπροαίρετος θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι προσπαθούν να τα «δέσουν» από παντού! Γιατί ειδικά σε αυτά τα δύο ματς, μαζεύτηκαν πολλοί "περίεργοι"..."ειδικών αποστολών".

Διαβάστε ακόμη...