Ο Εργοτέλης ''απέλυσε'' τον Στέφενς (video)

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην έδρα του Εργοτέλη όπου πέρσι ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Χουμπ Στέφενς να απολύεται. Το άδοξο τέλος του Ολλανδού, με τον ΠΑΟΚ να απογοητεύει άπαντες και να ακολουθεί η έκρηξη του κόσμου.
Πηγή: paokweb.gr
Ο Εργοτέλης ''απέλυσε'' τον Στέφενς (video)

Ο Χουμπ Στέφενς ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις στον ΠΑΟΚ και με ένα βιογραφικό ιδιαίτερα ''βαρύ''. Ωστόσο η ομάδα δεν έπειθε, η γκρίνια από τον κόσμο είχε αρχίσει να γίνεται τεράστια βλέποντας πως οι στόχοι δεν θα επιτευχθούν ούτε στο ελάχιστο (όπως και έγινε) και με την ομάδα να δείχνει τραγική στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δικέφαλος πήγε στο Παγκρήτιο με το... μαχαίρι στον λαιμό, ενώ όλοι έβλεπαν και γνώριζαν πως σε πιθανό στραβοπάτημα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Οι ασπρόμαυροι παρότι προηγήθηκαν με 0-2 κατάφεραν να ισοφαριστούν στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν χάσει με τους γηπεδούχους να κάνουν πάρτυ στο τέλος.

Η ισοπαλία με τελικό σκορ 2-2 έκανε τους φίλους του Δικεφάλου να ξεσηκωθούν και να υπάρξει κύμα αντιδράσεων, ενώ υπάρξε εκνευρισμός στην διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε άμεσα εντολή να ''τελειώσει'' ο Ολλανδός τεχνικός. Φανερά απογοητευμένος από την επένδυση που δεν βγήκε και δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ και ενώ ήδη η ομάδα είχε ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές με την συγκατάθεση Στέφενς και με σημαντικά χρήματα

Διαβάστε ακόμη...