"Mόνο εμάς δικάζουν"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ, Χανιών ο Μένιος Μητράκης και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του «Δικεφάλου» με τον Εργοτέλη αλλά και τα δικαστήρια στα οποία βρίσκεται ο Σύνδεσμος με την αστυνομία.
Πηγή: arenafm.gr
"Mόνο εμάς δικάζουν"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:

Για το αν θα βρεθεί ο Σύνδεσμος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη:

«Εννοείται πως θα πάμε στο γήπεδο, η ομάδα είναι και πρώτη. Θα πάμε στο ξενοδοχείο να δούμε τους παίκτες και μετά θα μαζευτούμε να πάμε στο γήπεδο. Πιστεύω θα κερδίσει η ομάδα την Κυριακή».

Για την ιδέα του Παγκρητικού Συνδέσμου:

«Έτσι λέμε και το κουβεντιάζουμε μεταξύ μας. Βέβαια, εμείς έχουμε δικαστήρια και με δικάζουν εμένα από την αστυνομία επειδή λένε πως δεν έχουμε άδεια για τον Σύνδεσμο. Του Ολυμπιακού δεν έχουν άδεια βέβαια αλλά μόνο εμείς και η ΑΕΚ κάνουμε δικαστήρια. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι μια χαρά. Δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Μιλήσαμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δώσαμε το χαρτί στον κ. Αθανασιάδη, πρέπει να μίλησαν οι δικηγόροι και δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει. Αυτός ο σύνδεσμος δεν πρέπει να κλείσει. Τον κρατάμε με δυσκολία μέσα από όλα τα προβλήματα. Πριν πέντε – έξι χρόνια μας είχαν δικάσει αλλά είχαμε δικαιωθεί».

Διαβάστε ακόμη...