"Τελικός με ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου και αναφέρθηκε στον επερχόμενο... «τελικό» του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
"Τελικός με ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του Απόλλων Καλαμαριάς:

«Παραμείναμε με αυτή τη νίκη στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ρυθμό και δεν κάναμε τις μεγάλες φάσεις. Χρησιμοποίησα παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και δεν είχαμε ρυθμό. Ανοίξαμε το σκορ και μετά είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια ευρεία νίκη. Τώρα έχουμε έναν τελικό με τον ΠΑΟΚ».

Για τα φαβορί του ομίλου:

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση. Ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει έναν βαθμό και έχει το πάνω χέρι. Θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς και τον ΠΑΟΚ το ποιος θα προκριθεί. Εμείς έχουμε την δυνατότητα υπό συνθήκες να πάμε για δύο αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει το πάνω χέρι αλλά επί της ουσίας είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να γίνουν».

Για την μάχη της παραμονής:

«Έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ βάση στατιστικών. Μετά τη διακοπή είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα ιδιαίτερα απέναντι στον Πλατανιά που δεν έπρεπε να χάσουμε. Πριν το τέλος του πρώτου γύρου δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Θα γίνει μάχη μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές».

Για την μάχη του πρωταθλήματος:

«Αναμένεται μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...