Κάθισε στον πάγκο αν και τιμωρημένος

Κανονικά κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ο Γιάννης Αναστασίου, αν και η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημέρες, ισχύει από σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου.
Πηγή: sentragoal.gr
Κάθισε στον πάγκο αν και τιμωρημένος

Σύμφωνα με το άρθρο 33, παράγραφο 4α του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, οι τιμωρίες «εκτίονται από την ημέρα έκδοσης της απόφασης με την οποία επιβάλλεται η ποινή». Δηλαδή η τιμωρία τέθηκε σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη άσχετα αν αυτό δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού των «πράσινων».

Στον Παναθηναϊκό, η απόφαση - που ανακοινώθηκε στο επίσημο site της διοργανώτριας στις 5.46 μ.μ. - κοινοποιήθηκε πριν από το παιχνίδι. Δεν συνέβη το ίδιο και με τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Δασκαλόπουλο, που δεν γνώριζε την απόφαση. Άρα, ενώ ήταν σε ισχύ η ποινή βάσει του πειθαρχικού κώδικα, δεν υπήρχε κάποιος να την εφαρμόσει!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, θα «χάσει» το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο, αλλά οριακά θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας με τον ΠΑΟΚ στις 9 Νοεμβρίου στην Τούμπα, καθώς το 10ήμερο εκπνέει την προηγούμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...