Μακ ο αναντικατάστατος...

Η απουσία του Ρόμπερτ Μακ είναι πολύ σημαντική για τον ΠΑΟΚ κι αυτό δεν επιβεβαιώνεται μόνο διά γυμνού οφθαλμού, αλλά και από τους αριθμούς. Στην περίπτωση του Σλοβάκου μάλιστα, τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και πέρα για πέρα αληθινά. Τρία ματς δεν έπαιξε ο Μακ και ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε κανένα από αυτά.
Πηγή: paok24.com
Μακ ο αναντικατάστατος...

Είναι εντυπωσιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει μέχρι στιγμής στη φετινή 14 επίσημα παιχνίδια. Ο Μακ αγωνίστηκε στα 13 από αυτά, με την παρουσία του να είναι ιδιαίτερα σημαντική και επωφελής για την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μακ αγωνίστηκε σε 7 ματς πρωταθλήματος και σκόραρε στα 5 από αυτά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ήττα ακόμη στο πρωτάθλημα και μετράει μία ισοπαλία στην πρεμιέρα και από εκεί και έπειτα έξι σερί νίκες.

Στο Γιουρόπα Λιγκ ο Μακ έχει παίξει σε 4 παιχνίδια, έχει σκοράρει στο ένα από αυτά και ο απολογισμός του ΠΑΟΚ ήταν δύο νίκες και δύο ήττες. Στο μοναδικό ματς που δεν αγωνίστηκε, σε αυτό με την Φιορεντίνα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, αλλά τα νούμερα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά στο Κύπελλο.

Ο Μακ δεν έπαιξε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσε ο ΠΑΟΚ και η ομάδα του Αναστασιάδη ηττήθηκε από την Καλαμαριά και έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι αριθμοί σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρόμπερ Μακ, κυρίως την ικανότητα που έχει να κάνει μόνος του φάσεις και να είναι αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός, τον καθιστούν πολύ σημαντικό και ουσιαστικά αναντικατάστατο για την ομάδα του Αναστασιάδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...