Η μεταγραφή του αμυντικού

Το πρόβλημα δεν ήταν άγνωστο ούτε κάτι δύσκολο να αναγνωριστεί. Ο ΠΑΟΚ πονάει στο κέντρο της άμυνας του αφού και το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να ενισχυθεί όπως θα έπρεπε και παρά την αποχώρηση του Ινσαουράλδε.
Πηγή: inpaok.com
Η μεταγραφή του αμυντικού

Πλέον στον Δικέφαλο φαίνονται αποφασισμένοι να γεμίσουν αυτό το κενό του καλοκαιριού και έχουν ήδη κάνει μεγάλη έρευνα στην αγορά ώστε να προχωρήσουν σε απόκτηση αμυντικού παίκτη που δεν αποκλείεται να είναι και παραπάνω από ένας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπάθησε να καλύψει το κενό αυτό όπως και ο Στέφενς στο μισό της περσινής σεζόν (πριν έρθει ο Ινσαουράλδε) με τον Τζαβέλλα ως κεντρικό αμυντικό και τα πήγε περίφημα όμως ο μακροχρόνιος τραυματισμός του «στοίχισε» στην ομάδα αφού αποδείχθηκε ότι ο Τζαβέλλας είναι απαραίτητος στο κέντρο της άμυνας και παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε φανερά προβλήματα σε όλα τα τελευταία ματς και η ενίσχυση στην άμυνα φαίνεται επιβεβλημένη. Άλλωστε και ο Ρατς θα χρειαστεί κάποια στιγμή να πάρει ανάσες και ο Τζαβέλλας θα πρέπει να έχει... τον αέρα να παίξει στην φυσική του θέση ως αριστερό μπακ, ενώ και ο Σκόνδρας όποτε χρειάστηκε αλλά και ο Τζιόλης έπαιξαν αναγκαστικά στο κέντρο της άμυνας. Αλχημείες όμως... τέλος από το 2015 καθώς όπως φαίνεται αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ήδη στον Δικέφαλο έχουν στο στόχαστρο συγκεκριμένα ονόματα ενώ ο... εκλεκτός φαίνεται πως δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ευρωπαϊκή ομάδα και ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τον κατάλληλο τρόπο να τον αποκτήσει όταν θα έρθει η ώρα.

Η λίστα του Βρύζα έχει παίκτες που πρέπει να δοθούν σημαντικά χρήματα για να αποκτηθούν και σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποια θα είναι η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη και αν αυτός δώσει το πράσινο φως για μία σημαντική αγορά ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...