Το πρωτάθλημα συρρικνώνεται

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ Λάμπρος Βογιατζόγλου μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας με την ομάδα του, τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν μονάχα 3 ομάδες της επαρχίας.
Πηγή: paokwp.wordpress.com
Το πρωτάθλημα συρρικνώνεται

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η προετοιμασία μας πάει αρκετά καλά. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε 1-2 τραυματισμούς που είχαμε. Το μόνο σοβαρό μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε κάποια ομάδα να παίξουμε διπλά στη Βόρεια Ελλάδα. Τα φιλικά του ΣΕΔΥ θα μας βοηθήσουν, γιατί όπως βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα συμμετάσχουν μόνο 3 ομάδες της επαρχίας. Θεωρείς ότι κάτι τέτοιο μπορεί να βλάψει μελλοντικά την ελληνική υδατοσφαίριση;

«Σίγουρα κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο. Οι ομάδες της επαρχίας κρατιούνται πολύ δύσκολα. Τα έξοδά μας είναι πολύ περισσότερα. Παίζουμε πραγματικά εκτός έδρας και δεν αλλάζουμε απλώς γειτονιά. Το πρωτάθλημα συρρικνώνεται έτσι και γίνεται πρωτάθλημα Αθήνας. Η ομοσπονδία θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να βοηθήσει τις ομάδες από την επαρχία, για να μπορεί το πρωτάθλημά μας να είναι πραγματικά πρωτάθλημα Ελλάδας.»

Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν;

«Φέτος στην ομάδα έχουμε ως στόχο να αφομοιωθούν κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω να τα καταφέρουμε. Επιίσης κατά τη γνώμη μου θα είμαστε στην τελική εξάδα.»

Πηγή: www.waterpolonews.gr

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...