Χωρίς Αναστασίου με ΠΑΟΚ;

Ο Γιάννης Αναστασίου τιμωρήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ με αποκλεισμό δέκα ημερών από αθλητικούς χώρους και πρόστιμο ύψους 5.000. Τι σημαίνει αυτό για το ντέρμπι της άλλης Κυριακής στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Αναστασίου με ΠΑΟΚ;

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε για το «αλήτες» που φέρεται να είπε πριν τον αποβάλλει ο Καλογερόπουλος από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η τιμωρία είναι η εξής: «ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό για το κύπελλο και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν η ποινή έχει ισχύ από σήμερα. Αν ισχύει από σήμερα, ο Αναστασίου δε θα καθίσει στον πάγκο με τον Παναιτωλικό και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Αν ισχύει από αύριο, που ακούγεται και το πιο φυσιολογικό, τότε ο Αναστασίου δε θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...