Απίστευτη πρόκληση κατά ΠΑΟΚ!

Την ώρα που στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον Ολυμπιακό η ΚΕΔ όρισε το... «χαϊδεμένο» παιδί του Πειραιά, τον Ηλία Σπάθα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που επιστρατεύεται όποτε ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή, το ματς των «ασπρόμαυρων» με τον Εργοτέλη στην Κρήτη θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, που στο παρελθόν έχει κάνει διαιτητικά «εγκλήματα».
Πηγή: inpaok.com
Απίστευτη πρόκληση κατά ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, σε περσινό κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για το διαιτητή που κατάφερε να διακόψει ένα αδιάφορο ματς του περσινού κυπέλλου, Παναχαϊκής-Ολυμπιακού, στο 87΄ και που παρότι μένει μόνιμα στην Αθήνα, παράτυπα εμφανίζεται ενταγμένος στον σύνδεσμο Φθιώτιδας.

Σημειώνεται ακόμα ότι το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και παρότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα του να συνεχίζει να σφυρίζει, φρόντισε περί αυτού μια διαιτητική επιτροπή, η νομιμότητα της οποίας αμφισβητήθηκε».

Ανύπαρκτο πέναλτι κόκκινη στον Γλυκο και ακυρωθέν γκολ στον ΠΑΟΚ

Οκτώβριος του 2012 ήταν, όταν ο Δικέφαλος επισκέφθηκε την Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Δημητρόπουλου.

Μόλις στο 20ο λεπτό ο ρέφερι έδειξε τις προθέσεις του, αφού την ώρα που το σκορ ήταν 1-1 και ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ανατροπή είδε επιθετικό φάουλ του Φωτάκη σε παίκτη του ΟΦΗ και ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ.

Και σα να μην έφτανε αυτό, είδε... όνειρο δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Κουτσιανικούλη πάνω από τον Γλύκο αποβάλλοντας τον πορτιέρο του Δικεφάλου και αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες.

Βέβαια, ο παρατηρητής, όπως μπορείτε να καταλάβετε τα είδε όλα... «μέλι-γάλα».

«Εγκλήματα» στο Παναχαϊκή-ΟΣΦΠ

Ο Δημητρόπουλος στις 19 Δεκεμβρίου έγραψε ιστορία με τις αποφάσεις του στο ματς των Πατρινών με τους «ερυθρόλευκους», αφού απέβαλε παίκτη της Παναχαϊκής στο 37΄με δύο κίτρινες, ενώ δεν έδωσε καθαρότατο πέναλτι που έγινε πάνω στον Ντίνα στο 65ο λεπτό του αγώνα. Πάντως, η διαιτησία κατά την διάρκεια του αγώνα φαινόταν να ευνοεί την ομάδα του Πειραιά.

Δείτε παρακάτω τις επίμαχες φάσεις σε δύο βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...