Η σύγκριση με τον Λίνο και η φανέλα με το Νο5

Η σύγκριση με τον Λίνο, η φανέλα με το Νο 5, οι αριθμοί που "τρελαίνουν". Διαβάστε το αφιέρωμα της ιστοσελίδας svenskafans.com στο νέο αγαπημένο παιδί της Τούμπας, τον Ράζβαν Ρατς.
Πηγή: paokweb.gr
Η σύγκριση με τον Λίνο και η φανέλα με το Νο5

"Στα 33 και με πολλές παραστάσεις στα πόδια του, ο Ρατς επέλεξε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο ακραίος αμυντικός είναι ανάμεσα στους καλύτερους του πρωταθλήματος και ήδη έχει μπει στις καρδιές των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Με βάση τα αποτελέσματα, ο Ρατς δεν χρειάστηκε πίστωση χρόνου προκειμένου να εγκλιματιστεί. Από νωρίς πρόσθεσε στον ΠΑΟΚ εμπειρία και ποιότητα. Με τον Ρόμπερτ Μακ να αγωνίζεται μπροστά του στην επίθεση, οι δυο τους μοιάζουν να έχουν βάλει "φωτιά" στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας. Άλλωστε οι αριθμοί μαρτυρούν την αλήθεια. Μόνο στο πρωτάθλημα και μόλις σε επτά παιχνίδια, ο Ρατς έχει σημειώσει τρία γκολ και μετράει τρεις ασίστ.

Η φανέλα με το Νο5 φεύγει με γοργούς ρυθμούς από το PAOK Megastore, γεγονός που αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπό του. Και θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πως ο Ρατς υπήρξε αντικαταστάτης του Λίνο, ο οποίος ήταν από τους πιο δημοφιλείς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ένας από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Ο Λίνο ένιωσε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ασέβεια προς το πρόσωπό του, αλλά η αλήθεια είναι πως η ελληνική ομάδα εκτίμησε πιο ρεαλιστικά την κατάσταση και κατά πόσο θα μπορούσε να προσφέρει και τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στην συνεργασία του με τον Νίκο Σπυρόπουλο – που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στην ομάδα- και να διατηρήσει τον Λίνο ως ένα στήριγμα του Ρατς.

Όπως και να΄χει, ο Ρουμάνος έχει κάνει πολλούς να ξεχάσουν τον Λίνο ή τουλάχιστον να μην τους λείπει και τόσο..."

Διαβάστε ακόμη...