Μπαζάρεβιτς, Βορονόφ για ΠΑΟΚ

H αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κρασνοντάρ, βρήκε θερμοκρασία -2 βαθμών, η οποία όμως αναμενόταν να ανεβεί στην διάρκεια της ημέρας. Ξεκούραση, θεωρία από Μαρκόπουλο και προπόνησης στις επτά το βράδυ αλλά και αύριο το πρωί...
Πηγή: basketplus.gr
Μπαζάρεβιτς, Βορονόφ για ΠΑΟΚ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει φέτος ρεκόρ 5-1 σε VTB και Γιούροκαπ, καθώς οι Ρώσοι «πνίγηκαν» πριν λίγες μέρες στον Καζακστάν, γνωρίζοντας την ήττα από την Αστάνα του Πατ Καλάθη. Η «Λοκο» περιμένει αύριο τον ΠΑΟΚ για να κάνει το 3-0 στο Γιούροκαπ και ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς σχολιάζει... «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο αριθμό καλών σουτέρ. Τα τρίποντα είναι μεγάλο όπλο της ομάδας και αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο θα πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές στην άμυνα» σημείωσε αρχικά ο κόουτς της Κουμπάν και πρόσθεσε...

«Πάντως σκορ ο ΠΑΟΚ έχει και με άλλους τρόπους. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τον παλαίμαχο Χαραλαμπίδη, έναν δυνατό γκαρντ με έφεση στο τρίποντο και στις ηγετικές ικανότητες. Ακόμα και τον Μαρκ Κάρτερ έναν πολύ καλό παίκτη στην περιφέρεια που μπορεί να παίξει και στο «2» και στο «3». Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί ακόμα φέτος και αυτό αναγκάζει κάθε αντίπαλο του να είναι πολύ προσεκτικός» κατέληξε ο Μπαζάρεβιτς.

Από την πλευρά του ο Εβγένι Βορονόφ τόνισε... «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με αρκετούς παίκτες να σουτάρουν από μακρινή και μέση απόσταση. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς και ελπίζουμε η έδρα να μας βοηθήσει να κερδίσουμε. Με αυτόν τον αντίπαλο όμως πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να συντονιστούμε σε μια δυνατή μάχη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Κουμπάν υπάρχει μίνι αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ με βίντεο από τους 31 πόντους του Χαραλαμπίδη κόντρα στον Άρη στην πρώτη του σεζόν στο Παλατάκι, αλλά και από την κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ στο ματς πάλι με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2007-08. Φυσικά και αναφέρεται η παρουσία του Μπαζάρεβιτς στον ΠΑΟΚ την περίοδο 1999-2000.

Διαβάστε ακόμη...