Το… φυντάνι γίνεται διεθνής!

Είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ένας νεαρός διαιτητής από την Αθήνα, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές την φίλαθλη κοινή γνώμη για τις αποφάσεις και μία φορά και την δικαιοσύνη...
Πηγή: thessports.gr
Το… φυντάνι γίνεται διεθνής!

Όπως γράφει το ενημερωμένο marcasl, o συγκεκριμένος διαιτητής πρόκειται να πάρει το σήμα της ΦΙΦΑ, αντικαθιστώντας στον σχετικό πίνακα τον Τάσο Κάκο, που ως γνωστόν, έχει αποχωρήσει από την διαιτησία.

Ποιος είναι όμως ο διαιτητής Καλογερόπουλος, τον οποίο η ΕΠΟ προωθεί για να πάρει το σήμα της ΦΙΦΑ;

Το καλοκαίρι του 2011 ενεπλάκη στην υπόθεση των στημένων αγώνων...

«Στις 10/4/2011 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Ηλία Φυντάνη, αστυνομικό και προπονητή της Παναχαϊκής, ο οποίος του λέει ότι με τις δικές του γνωριμίες και με τη βοήθεια του διαιτητή, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, επίσης αστυνομικού, βοήθησε την ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα με την Κόρινθο, χωρίς, όμως, να το γνωρίζει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας» ανέφερε το έγγραφο που στάλθηκε από την ασφάλεια στην εισαγγελέα.

Ο τότε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, έκρινε πως ο Καλογερόπουλος ήταν άριστος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άρα δεν ευσταθεί η κατηγορία και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

Αυτά που δεν μπορούν να μπουν στο αρχείο, είναι "τα έργα και οι μέρες του" στα ελληνικά γήπεδα!

1. Στις 21 Οκτωβρίου 2012, ο Καλογερόπουλος σφυρίζει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άρης στο ΟΑΚΑ. Δίνει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Σισοκό στο 74′ και αποβάλει τον Παπαζαχαρία. Για το λόγο αυτό, η ΚΕΔ τον έβαλε στο ψυγείο για 2 μήνες.

2. Στις 7 Δεκεμβρίου 2013 παίζει στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Το παιχνίδι είναι στο 0-0 και στο 74′ δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε μία βουτιά του Βάις μέσα στην περιοχή. Το παιχνίδι τελειώνει 2-0.

3. Τον Μάρτιο του 2014, ο Καλογερόπουλος ορίζεται στον ημιτελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (2-1). Στο γκολ του ΠΑΟΚ στο 32′, αποβάλει τον Στοχ και αφήνει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, χαρίζοντας κάρτες στους Φουστέρ και Βαλντέζ, που είχαν κάνει ότι κι ο Σλοβάκος. Μετά τον ημιτελικό, μπαίνει πάλι στο ψυγείο για 2 μήνες κι επανέρχεται στα πλέι οφ της Football League, όταν ορίζεται στο Χανιά – Ηρακλής.

4. Στο φετινό πρωτάθλημα, στην 4η αγωνιστική παίζει στο Ολυμπιακός – Βέροια στις 20 Σεπτεμβρίου 2014. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να βάλουν γκολ και τη λύση τη δίνει ο Καλογερόπουλος. Στο 32′ ο Ντουρμάζ βουτάει μέσα στην περιοχή, μπροστά στον Αμαραντίδη, κι ο 32χρονος διαιτητής, σφυρίζει πέναλτι, με το οποίο ανοίγει το σκορ.

Αυτόν τον διαιτητή, η ΕΠΟ θέλει να κάνει διεθνή και να του δώσει το σήμα της ΦΙΦΑ...

Διαβάστε ακόμη...