Ο Μαντούρο η λύση!

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει για τον ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας αφού μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Σκόνδρα οι δοκιμασμένες επιλογές για τον Άγγελο Αναστασιάδη στην συγκεκριμένη θέση εξαφανίζονται.
Πηγή: inpaok.com
Ο Μαντούρο η λύση!

Διότι μπορεί στην θέση του δεξιού μπακ να υπάρχει λύση, που ακούει στο όνομα Στέλιος Κίτσιου, όμως το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στο κέντρο της άμυνας! Αυτό διότι ο Σκόνδρας προοριζόταν για να αντικαταστήσει την Κυριακή απέναντι στην Βέροια τον τιμωρημένο Μιγκέλ Βίτορ.

Όπως είναι γνωστό η άλλη δοκιμασμένη εναλλακτική λύση είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, που επίσης είναι τραυματισμένος οπότε πλέον μόνο το βάρος πέφτει στους Τζιόλη και Μαντούρο. Ο πρώτος δοκιμάστηκε στο ματς του Κυπέλλου με την Καλαμαριά, κάτι όμως που δεν... πέτυχε και έτσι φαβορί για να παίξει την Κυριακή στο πλάι του Γιώργου Κατσικά είναι ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός είχε αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός πέρσι με τον Χουμπ Στέφενς αλλά και σε αρκετά φιλικά του καλοκαιριού με τον νυν τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Από την άλλη, αγωνία υπάρχει και για τον Ρόμπερτ Μακ. Η συμμετοχή του Σλοβάκου είναι και σε αυτό το ματς εξαιρετικά αμφίβολη οπότε δεν αποκλείεται να παίξει στην θέση του ο Εγιάλ Γκολάσα που την Πέμπτη απέναντι στην Φιορεντίνα ήταν από τους καλύτερους του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...