Θα «βαφτεί»… ασπρόμαυρο!

Η κόντρα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα δεν τελείωσε χθες, αφού υπάρχει και η ρεβάνς των δυο ομάδων στη Φλωρεντία, εκεί που ο Δικέφαλος θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων του.
Πηγή: inpaok.com
Θα «βαφτεί»… ασπρόμαυρο!

Η δίψα των οπαδών του Δικεφάλου για τον αγώνα στην Ιταλία είναι μεγάλη και από την στιγμή που έγινε η κλήρωση, υπάρχουν κλεισμένα εισιτήρια τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο και από την Αθήνα, αλλά και από τις γύρω περιοχές, με προορισμό την Φλωρεντία.

Η ζήτηση είναι μεγάλη και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει στην διάθεση του, πάνω από 2.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

Γίνεται κατανοητό, πως το Αρτέμιο Φράνκι στις 6 Νοεμβρίου, θα έχει έντονο το «ασπρόμαυρο» χρώμα, αφού δεν αποκλείεται ο αριθμός από τα... «μαγικά» χαρτάκια να αυξηθεί, σε περίπτωση που δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την πλευρά των Ιταλών.

Άλλωστε, είναι τέτοιο το γεωγραφικό σημείο της πόλης, που βολεύει τους Έλληνες φιλάθλους του εξωτερικού να βρεθούν στην Ιταλία και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Από εκεί και πέρα, πάρα πολλοί είναι οι μεμονωμένοι οπαδοί, που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς και υπάρχουν και οι οργανωμένοι που έχουν ετοιμάσει τις δικές τους εκδρομές.

Το... πάρτι που ξεκίνησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του χθεσινού, 23/10, αγώνα θα συνεχιστεί στην έδρα της Φιορεντίνα με την ελπίδα η ομάδα να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...