«Τραβούσα βίντεο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φιορεντίνα ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής των «Βιόλα» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Σάντρο Μεγκούτσι. Μίλησε μεταξύ άλλων για την ατμόσφαιρα που συνάντησε η Ιταλική ομάδα στη Τούμπα και «υποκλίθηκε» στον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά».
Πηγή: arenafm.gr
«Τραβούσα βίντεο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM:
«Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και όλους τους ανθρώπους στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε μια καταπληκτική φιλοξενία σε μια υπέροχη πόλη. Είδα το πολύ καυτό και θερμό κοινό του ΠΑΟΚ. Είχε ένα πάρα πολύ ωραίο θέαμα και μια καταπληκτική ατμόσφαιρα το γήπεδο. Στο τέλος της αναμέτρησης βιντεοσκόπησα τον κόσμο που έμεινε και τραγουδούσε παρά το γεγονός πως έχασε η ομάδα του.Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που πρώτη φορά την ζήσαμε σε εκτός έδρας παιχνίδι. Τραγουδούσαν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά την λήξη! Ήταν κοντά στην ομάδα τους και το νιώσαμε και εμείς αυτό. Η γιορτή αρέσει σε όλους και αυτό που είδαμε ήταν μια γιορτή. Οι παίκτες μας ήταν ευχαριστημένοι και από την νίκη και την ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ωραία ομάδα και είχα την τύχη να συναντήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Αγγελίδη που ήταν πάρα πολύ ευγενικός και φαίνεται ικανός να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλα πράγματα. Χάρηκα πολύ που είδα και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο είχα και ως ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα».
Για την νίκη στη Τούμπα:
«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε κοντά στην πρόκριση και περάσαμε από την πιο δύσκολη έδρα του ομίλου, την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι αξιόλογη ομάδα και εύχομαι να προχωρήσει στην Ευρώπη αλλά και επειδή είναι πρώτος στο πρωτάθλημα Ελλάδας, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να το κατακτήσει».
Για το πώς θα φιλοξενήσει η Φιορεντίνα τον ΠΑΟΚ:
«Θα ανταποδώσουμε την καλή φιλοξενία. Το κοινό στην Φιορεντίνα μοιάζει με του ΠΑΟΚ και είναι καυτό και θερμό. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλό ηχητικό θέαμα γιατί οι οπαδοί από τα συνθήματα που θα φωνάζουν οι οπαδοί των δύο ομάδων. Θα έχουμε ακόμα μια πολύ καλή φιλοξενία δίχως απρόοπτα».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια συνεργασία ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα με συνδετικό κρίκο τον Ζήση Βρύζα:
«Μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, ο Εντουάρντο Μασιά, ο οποίος είναι Ισπανός έχει δουλέψει και στην Ελλάδα με τον Ζήση Βρύζα και ευχόμαστε και ελπίζουμε να υπάρξει μια συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ όπως και η Φιορεντίνα έχουν την ίδια φιλοσοφία με ένα πολύ καλά στελεχωμένο τμήμα ακαδημιών».

Διαβάστε ακόμη...