«Χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μπλάντεν Φορτούλα και μίλησε για την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Φιορεντίνα.
Πηγή: arenafm.gr
«Χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

Για το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα:
«Χθες ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία γιατί η Φιορεντίνα δεν ήρθε με την καλύτερη ομάδα. Ειλικρινά θα έλεγα συγχαρητήρια στον Άγγελο γιατί το υλικό δεν είναι για τα όνειρα του ΠΑΟΚ. Δεν χάθηκε ακόμα τίποτα καθώς έχουμε τους Γάλλους εδώ και εκτός τους Λευκορώσους. Σίγουρα μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα στην Ιταλία γιατί αυτοί νοιάζονται πιο πολύ για το πρωτάθλημα. Μετά υπάρχουν τα άλλα δύο παιχνίδια άρα είναι πάνω μας. Το σημαντικότερο παιχνίδι θα είναι με τους Γάλλους».

Για το έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ:
«Δεν λέω να υπάρξουν μεγάλες δαπάνες αλλά να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά. Κάποιο ξένοι δεν αποδίδουν τα απαιτούμενα. Από τους νέους σαφώς δεν περιμένεις να κάνουν όλη τη δουλειά. Μπορείς να βρεις καλούς παίκτες με λίγα χρήματα. Χθες λίγο στεναχωρήθηκα γιατί ήθελε και ο κόσμος και οι παίκτες αλλά δεν μπορούσαν».

Για το πρωτάθλημα:
«Είναι ευκαιρία να γίνει κάτι στο πρωτάθλημα. Είναι κρίμα αν μείνει η ομάδα εκτός δεύτερης θέσης. Αν πας Τσάμπιονς Λιγκ αλλάζουν τα δεδομένα. Νομίζω πως και ο Άγγελος ξέρει πως πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Δεν νομίζω πως είναι ευθύνη του Άγγελου. Πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί και κάποιους παίκτες αν τους βγάλεις την φανέλα του ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα χειρότεροι. Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε πολλά χρήματα»;

Διαβάστε ακόμη...