Μετά τη διακοπή ο Σκόνδρας

Ραντεβού με την ατυχία είχε χθες ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος, πριν καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, δίνοντας τη θέση του στον Κίτσιου.
Πηγή: inpaok.com
Μετά τη διακοπή ο Σκόνδρας

Ο 23χρονος αμυντικός έπεσε άσχημα στο έδαφος ύστερα από σύγκρουση με αντίπαλο και από την πρώτη στιγμή ένιωσε έντονους πόνους στον αστράγαλό του.

Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Οικονομίδης, που έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες.

Και να σκεφθεί κανείς ότι η παρουσία του Σκόνδρα στο χθεσινό παιχνίδι παρέμενε αμφίβολη μέχρι και λίγη ώρα πριν από τον αγώνα, μια και είχε παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης!

Ο άτυχος αμυντικός του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και αμέσως τον πήγαν στα αποδυτήρια!

Ο Σκόνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις (έβγαλε ακτίνες) πριν τελειώσει το ματς!

Κοντά του βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ο Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος καθησύχασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αφού ο Σκόνδρας γλίτωσε τα χειρότερα.

Ειδικότερα, η ακτινογραφία έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα στην περιοχή μεταξύ της κνήμης και της περόνης, όπου εντοπιζόταν και ο μεγαλύτερος πόνος για τον παίκτη.

Η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για διάστρεμμα β΄ βαθμού, που αν επιβεβαιωθεί από τη σημερινή μαγνητική τομογραφία (θα δείξει αν έχει πειραχθεί ή όχι κάποιος σύνδεσμος), ο Σκόνδρας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 10-15 ημέρες.

Έτσι φαίνεται ότι θα χάσει όλα τα ματς του ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή που ακολουθεί μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 9 Νοεμβρίου, δηλαδή τους αγώνες με Βέροια (εντός πρωτάθλημα), Γιάννινα (εντός Κύπελλο), Εργοτέλη (εκτός πρωτάθλημα), Φιορεντίνα (εκτός Γιουρόπα Λιγκ) και Παναθηναϊκό (εντός πρωτάθλημα)

ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ

Ο Γιάννης Σκόνδρας αμυντικός δεν μπορούσε να πιστέψει την κακή στιγμή που τον βρήκε στο χθεσινό ματς.

«Δεν ξέρω πόσο θα μου στοιχίσει. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί η πρώτη εκτίμηση και η ζημιά να μην είναι μεγαλύτερη από ένα διάστρεμμα», έλεγε στο περιβάλλον του. Κι όλα αυτά, σε μια χρονική συγκυρία που είχε μονιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας σταθεροποιήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοση του.

Εννοείται ότι ο Σκόνδρας θα λείψει από το κυριακάτικο ματς με τη Βέροια (θα λείψει και ο τιμωρημένος Βίτορ) και πλέον ο Αναστασιάδης καλείται να βρει τον παρτενέρ του Κατσικά στο κέντρο της άμυνας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιστρατεύσει κάποιον από τους διαθέσιμους πλάγιους μπακ ή αμυντικούς μέσους.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση έχει οριστεί για τις 18.00.

Διαβάστε ακόμη...