Το… editorial από τον Άγγελο

Κοινοτυπία, από το περιοδικό του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με την Φιορεντίνα! Στο FC PAOK Official Magazine, που μοιράζεται στο γήπεδο, το editorial είναι γραμμένο από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος απευθύνεται στον κόσμο...
Πηγή: thessports.gr
Το… editorial από τον Άγγελο

Στo σχόλιο του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής...
Στον σημερινό αλλά και σε κάθε αγώνα εκπροσωπούμε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Και οφείλουμε όλοι μαζί να σταθούμε στο ύψος μας. Να αποδείξουμε την δυναμική μας.
Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι ώστε το τέλος της σεζόν να μας βρει ικανοποιημένους .
Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια, για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ζει από τα δικά της παιδιά, θα λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα το καλο του συλλόγου και στο σήμερα και μελλοντικά και δεν θα προχωρά σε αλόγιστες και παρορμητικές κινήσεις.
Όλα τα παιδιά στην ομάδα δουλεύουν σκληρά και έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Αλλά η απόσταση μέχρι να συναντήσουμε τα θέλω μας είναι μεγάλη.
Αντίπαλος μας είναι μια μεγάλη ιταλική ομάδα με παράδοση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή άνθρωπο του ποδοσφαίρου με σημαντική καριέρα.
Μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Γαλλία πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη που είναι ο δεύτερος μεγάλος στόχος μας μετά το πρωτάθλημα.
Πιστεύω στην Τούμπα και ότι θα γίνει για μια ακόμη φορά από τον κόσμο το αυτονόητο. Παρακαλούμε την Παναγιά και ελπίζω να μας βρει για μια ακόμη φορά χαρούμενους.

Διαβάστε ακόμη...