Την... κοπάνησε ο Λόσον, τρέχει ο ΠΑΟΚ

Στα κρύα του λουτρού άφησε τον ΠΑΟΚ ο Μπραντ Λόσον, καθώς σηκώθηκε και έφυγε για την πατρίδα του λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πηγή: gazzetta.gr
Την... κοπάνησε ο Λόσον, τρέχει ο ΠΑΟΚ

Και εκεί που ο ΠΑΟΚ έδειχνε ικανός με τις κινήσεις που είχε κάνει να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει έναν τίτλο, ήρθε ένα από τα βασικά... όπλα της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, να βάλει... φωτιά. Ο λόγος για τον Μπραντ Λόσον, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει, παρότι πληρωμένος, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον «δικέφαλο του βορρά», που πλέον θα πρέπει να κοιτάξει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του, αν δεν θέλει όλη η φετινή επένδυση να πάει στράφι.

Εκτός από την αναζήτηση του εκλεκτού, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν των πρώην παίκτη τους, καθώς από την στιγμή που όπως τονίζουν είναι πληρωμένος, θα ζητήσουν από την FIVB να μεσολαβήσει για να τους επιστραφούν τα χρήματα, ενώ θα απαιτήσουν και διαφυγόντα κέρδη από τον Αμερικανό, στον οποίο φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από πέρσι και αυτός λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σηκώθηκε και έφυγε.

Διαβάστε ακόμη...