"Το ευχαριστιόμαστε"

Στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο Παλατάκι και τη μεγάλη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα, αναφέρθηκε ο Κώστας Κακαρούδης.
Πηγή: sport24.gr
"Το ευχαριστιόμαστε"

O Κώστας Κακαρούδης αποκάλυψε τα "μυστικά" του φετινού ΠΑΟΚ, που έχουν οδηγήσει τον Δικέφαλο να "τρέχει" ένα εκπληκτικό αήττητο σερί από την αρχή της σεζόν.

"Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα, συνέχεια αυτής στην Τουρκία. Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, συγκεντρωμένοι στην άμυνα στην επίθεση βγήκαν αυτά που θέλαμε. Κερδίσαμε μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ. Δείξαμε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε όριο σε αυτή την ομάδα", είπε αρχικά και πρόσθεσε για το μυστικό της φετινής ομάδας:

"Το ευχαριστιόμαστε και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι γεμάτη σε πολλές θέσεις και η δουλειά όλων γίνεται ευκολότερη. Το χαιρόμαστε πραγματικά".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αν η καλή παρουσία του ΠΑΟΚ οφείλεται, απλώς, σε περίοδο φόρμας που διανύει η ομάδα: "Δεν νομίζω ότι είναι περίοδο φόρμας. Μπορούμε να βλετιωθούμε κι άλλο, η ομάδα είναι καινούργια και μήνα με το μήνα θα είναι ακόμη καλύτερη".

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο Παλατάκι: "Σίγουρα είναι ευχάριστο γεγονός. Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, μακάρι να έρχεται συχνότερα".

Για το αήττητο σερί που τρέχει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν: "Το ότι η ομάδα είναι αήττητη ομάδα είναι ευχάριστο. Βέβαια, αυτό κάποια στιγμή θα σταματήσει. Εμείς θα πρέπει να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο στης νίκες. Θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες και στα άσχημα το βασικό είναι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν περάστηκε στον αγώνα με την Ζιελόνα από τον τραυματισμό του Οντουμ: "Αυτό σημαίνει πολλά. Οποιοσδήποτε παίκτης αν χρειαστεί να λείψει όλοι οι υπόλοιποι είναι έτομοι να καλύψουν το κενό του".

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Δικέφαλο: "Ακουγα για το οικογενειακό κλίμα, εδώ το έχω νιώσει πραγματικά. Το νιώθω κάθε μέρα απ' όλους τους παίκτες αλλά και απ΄όλους όσους είναι γύρω από την ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστη η ατμόσφαιρα και όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο".

Για την επιστροφή του στην Δράμα για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ: "Στην Δράμα πέρασα τέσσερα όμορφα χρόνια, έχω πολλούς φίλους. Θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Οσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαίτερότητές του. Μπορεί εδώ να κερδίσαμε άνετα τον ΚΑΟΔ, αλλά αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του. Εχει πολύ καλούς Έλληνες και ξένους και στην έδρα τους θα είναι διαφορετικοί".

Για τα συνεχή ταξίδια: "Πήγα πήρα πάνες και γάλατα και τα άφησα στην γυναίκα μου, γιατί θα λείπουμε για αρκετές μέρες. Η ομάδα πρέπει να μάθει να ζει έτσι, όσο περνούν οι αγωνιστικές θα είναι όλο και πιο δύσκολα, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας".

Διαβάστε ακόμη...