«Σύντομα καλύτερα νέα για Ιβάν στην ΚΑΕ»

Την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στα κοινά της ΚΑΕ προανήγγειλε με έμμεσο τρόπο στον Sentra 103,3 ο μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατζίδης που μίλησε και για την υπόθεση με τον Σούλη Μαρκόπουλο.
Πηγή: paokrevolution.net
«Σύντομα καλύτερα νέα για Ιβάν στην ΚΑΕ»

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι συμπαραστάτης και αρωγός της ομάδας εδώ και δυο χρόνια κυρίως στο οικονομικό», είπε χαρακτηριστικά ο Ζουρνατζίδης και πρόσθεσε: «Η εξαιρετική σχέση και η εμπιστοσύνη που δείχνει να έχει στο τμήμα μπάσκετ είναι έτοιμη να αλλάξει επίπεδο, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σοβαρές κινήσεις και σύντομα θα έχουμε περισσότερα και καλύτερα νέα».

Για την ομάδα που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ με συνεργία του ίδιου, του Μπάνε Πρέλεβιτς και του Σούλη Μαρκόπουλου: «Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό όλων είναι πως αισθανόμαστε όλοι κρίκοι μίας δυνατής αλυσίδας. Είτε στο αγωνιστικό είτε στο κομμάτι συμπαράστασης του αγωνιστικού, μιας και δεν μου αρέσει να λέω σε διοικητικό επίπεδο, όλοι μας προσπαθούμε τα μέγιστα».

Αν θα πάνε απόψε μέλη της ΚΑΕ στο ματς του Europa League με τη Φιορεντίνα: «Πολλά-πολλά μέλη της ομάδας πάνε πάντα να δουν το ποδόσφαιρο. Είναι, είμαστε «αρρωστάκια»».

Περί της κατάστασης που δημιουργήθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Μαρκόπουλο: «Αυτή η ομάδα είχε να διαχειριστεί πολλές και πολύ σοβαρές κρίσεις τα τελευταία χρόνια, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, τρεις στις πέντε κλήσεις στα τηλέφωνα μας δεν θα είναι καλό. Οι μεταξύ μας σχέσεις είναι ισχυρές, όταν υπάρχουν, λοιπόν, τριγμοί, τις αντιμετωπίζουμε όλοι με κατανόηση, με μεγαλείο ψυχής και εμπιστοσύνη. Ετσι καταφέραμε να την ξεπεράσουμε και αυτή την κατάσταση».

Περί της πίεσης κόσμου, όταν έγινε γνωστό πως είναι η πιθανή η αποχώρηση Μαρκόπουλου για τον Ολυμπιακό: «Οταν ο κόσμος άρχισε να επεμβαίνει, το θέμα είχε τελειώσει. Είχε ληφθεί από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής η απόφαση να μην φύγει ο Μαρκόπουλος. Το θέμα είχε λήξει πριν τελειώσει το ματς πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ατρόμητο (2-1), τότε που άρχισαν κάποιοι να αντιδρούν».

Διαβάστε ακόμη...