Ερωτηματικά οι ενδεκάδες

Μυστήριο καλύπτει τα σχέδια των δυο προπονητών για την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Φιορεντίνα (Γήπεδο Τούμπας, 20.00, novasports 2).
Πηγή: novasports.gr
Ερωτηματικά οι ενδεκάδες

Σ' ότι αφορά τον Αγγελο Αναστασιάδη τα δεδομένα - πλέον - αφορούν μόνον την οριστικοποίηση της απουσίας του Ρόμπερτ Μακ, η οποία ήρθε να προστεθεί σ' αυτήν του Γιώργου Τζαβέλλα.

Αν κάποιος, λοιπόν αναζητήσει σταθερά για την αρχική ενδεκάδα τότε θα τη βρει μόνον στην άμυνα. Εκεί όπου πιο σίγουροι απ' όλους μοιάζουν ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ' αριστερά τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικά, Ρατς. Αν η τελική επιλογή είναι ένα σύστημα 4-2-3-1 τότε οι Κάτσε, Τζιόλης θα είναι οι δυο χαφ με τρίτο και πιο προωθημένο τον Τζανδάρη.

Δεξιά πιθανόν θα ξεκινήσει ο Περέιρα, αριστερά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Ως εναλλακτικές λύσεις προβάλουν οι Γκολάσα, Μάρτενς, ενδεχόμενο που θα σημαίνει πως ο Περέιρα θα μείνει εκτός.

Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί δεν έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Γκόμεζ, ούτε τον Ρόσι, ούτε τον Μπουμπακάρ. Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων σε σχηματισμό 4-3-1-2 ξεκινάει ο Ταταρουσάνου στο τέρμα. Από δεξιά προς τ' αριστερά στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ρίτσαρντς, Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλε. Κούρτιτς, Μπαντέλ, Βάργκας συνθέτουν τη μεσαία γραμμή, έχοντας μπροστά τους τον Μπόρχα Βαλέρο, ενώ Ιλισιτς και Μπερναντέτσκι θ' αποτελέσουν τη .. γραμμή πυρός στην επίθεση.

Ολα αυτά βέβαια περιορίζονται σ' επίπεδο εικασιών, υποχρεώνοντας κάθε ενδιαφερόμενο σε στάση αναμονής μέχρι μια ώρα πριν από τη σέντρα, όταν και θα γίνουν γνωστές οι επίσημες συνθέσεις των δυο ομάδων. Στο μεταξύ, αυτήν την ώρα είναι σ' εξέλιξη το δείπνο που παραθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...