Από τη Ρουμανία για τον ΠΑΟΚ με αγάπη!

O Ρουμάνος δημοσιογράφος απεσταλμένος του digisport μιλάει σε άπταιστα ελληνικά για τον Ράζβαν Ρατς και δηλώνει φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Από τη Ρουμανία για τον ΠΑΟΚ με αγάπη!


Αν και έζησε μόλις δύο χρόνια στην Θεσσαλονίκη, τα ελληνικά του εντυπωσιάζουν. Πλέον, δουλεύει στην ρουμανική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην digisport, έχει αφήσει πίσω του το αγαπημένο... Κορδελιό και δηλώνει φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.

«Προσπάθησα να παίξω και ποδόσφαιρο επαγγελματικά αλλά ένας τραυματισμός στους χιαστούς με έκανε να σταματήσω. Έπαιξα μπάλα στην Γέφυρα για ένα διάστημα και είχα προπονητή τον Θανάση Δημόπουλο» δηλώνει ο Marius Jorgaσε άπταιστα ελληνικά. Παρά τις ατυχίες, το ποδόσφαιρο δεν το εγκατέλειψε ποτέ. Απλά βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να το υπηρετεί. Εργάζεται στην τηλεόραση της Ρουμανίας με ιδιαίτερο τρέξιμο στους αγώνες της Εθνικής αλλά και της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Σε μια πρώτη σκέψη, ο λόγος της επίσκεψής του θα φανταζόταν κανείς πως είναι ο συμπατριώτης του στον ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ρατς. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Μarius έχει μια πιο... βαθιά σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ζώντας για δύο χρόνια στο Κορδελιό, έμαθε για την ομάδα του Δικεφάλου και δεν άργησε να κάνει την πρώτη του επίσκεψη στην Τούμπα: «Έζησα εδώ δυο χρόνια και από την στιγμή που ζούσα στο Κορδελιό, δεν μπορούσα παρά να γίνω ΠΑΟΚτσής. Είμαι ΠΑΟΚ και αγαπώ αυτή την ομάδα και την παρακολουθώ. Όλο το Κορδελιό ΠΑΟΚ είναι εγώ τι θα γινόμουν;».

Και όχι απλά έγινε ΠΑΟΚ, αλλά φρόντισε να μυηθεί και σε άκρως "ασπρόμαυρες" συνήθειες. Η ρετσίνα πριν το γήπεδο έγινε τρόπος ζωής και η θύρα 4 ανήκει στις πλέον αγαπημένες του γωνιές στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για το Ρουμάνο αμυντικό του ΠΑΟΚ που οι φήμες τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο ομάδας από την Αραβία; «Δεν το γνωρίζω αν ισχύει. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει την επόμενη μέρα αλλά ξέρω ότι εδώ ο Ρατς είναι ευτυχισμένος».

Διαβάστε ακόμη...