«Δύναμη η Τούμπα για τον ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα»

Είναι πλέον... ποδοσφαιρικός μετανάστης στην Ινδία αλλά ο Μπρούνο Τσιρίλο παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα δίνει συμβουλές και προγνωστικά ενόψει του αγώνα με τη Φιορεντίνα.
Πηγή: metrosport.gr
«Δύναμη η Τούμπα για τον ΠΑΟΚ με Φιορεντίνα»

«Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι μια χαρά στην Ινδία. Λίγα είναι τα προβλήματα όπως με την κατάσταση των γηπέδων προπόνησης αλλά πιστεύω πως και αυτά θα λυθούν. Γίνεται μια καλή προσπάθεια και παρότι το ινδικό ποδόσφαιρο είναι πιο αργό από το ελληνικό, πιστεύω πως θα γίνει πιο ευρωπαϊκό και με τη δική μου βοήθεια» λέει όσον αφοράτις πρώτες του εμπειρίες για την Ινδία.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα του με τη Φιορεντίνα υποστηρίζει «είναι 50-50. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και παίρνει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο του στην Τούμπα. Και η Φιορεντίνα είναι βέβαια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως αν μπει δυνατά και αποφύγει τα λάθη, μπορεί να πετύχει το ζητούμενο στόχο».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μίλησε στο φινάλε λέγοντας «ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος παίζοντας πολύ καλά και εύχομαι στον κόσμο του να πάρει τελικά το πρωτάθλημα γιατί είναι κάτι που θέλει πολύ και περιμένει πολλά χρόνια να το πανηγυρίσει».

Διαβάστε ακόμη...