«Επικίνδυνη η Φιορεντίνα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο σκάουτερ της Σαμπντόρια, Ιγκόρ Χαραλαμπόπουλος. Αναφέρθηκε για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα και τόνισε πως έχει καλές αναμνήσεις από τον Ζήση Βρύζα».
Πηγή: arenafm.gr
«Επικίνδυνη η Φιορεντίνα»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:

Για το αν έχει έρθει ως προπονητής κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε:
«Ναι με την Ουντινέζε και είχαμε χάσει 3-0 στην Τούμπα».

Όσον αφορά για το λόγο που είναι στην Ελλάδα προσέθεσε:
«Γυρίζω όλη την Ευρώπη για να τσεκάρω ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί από το 1994 ως το 2000 Σήμερα θα είμαι στην Αθήνα για να δω το φιλικό παιχνίδι επίλεκτων κάτω των 16 και αύριο θα έρθω στην Θεσσαλονίκη για να δω το ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα».

Για το αν βλέπει άλλους σκάουτερ από την Ιταλία στην Ελλάδα προσέθεσε:
«Όταν είμαι στην Ελλάδα βλέπω πως η Γιουβέντους έχει πολλούς σκάουτερ. Έχει τον Δώνη, αλλά και τον Ρούσο».

Για το αν γνωρίζει κάποιον σκάουτερ του ΠΑΟΚ προσέθεσε:
«Όχι, από τον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω κανέναν. Έναν από τον Ολυμπιακό και τον είχα δει στη Ρουμανία πριν από δύο-τρία χρόνια. Σ' αυτή την ηλικία που ψάχνουν είναι η καλύτερη γιατί μπορεί να δουλέψεις με τον ποδοσφαιριστή».

Για το τι ηλικίες προτιμούν στην Ιταλία απάντησε:
«Εμείς στην Ιταλία προτιμούμαι παίκτες στην ηλικία των 15 ετών, να δουλέψει για δύο με τρία χρόνια και μετά να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στις μεγάλες ομάδες».

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε:
«Τον Ζήση Βρύζα γνωρίζω, τον οποίο τον έχω προπονήσει στην Τορίνο. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι πολύ καλό».

Για την Φιορεντίνα τόνισε:
«Δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση γιατί δεν είναι σαν πέρσι που στις αρχές ήταν μαζί με Γιουβέντους και Ρόμα. Ωστόσο θα μείνει καλή ομάδα που έχει δυό-τρεις ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά. Ο Γουαρδάδο τον είχα προπονήσει στην Ουντινέζε. Είναι μάδα με τεχνική, καλή κατοχή της μπάλας και πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά για το τι θα έλεγε στη Φιορεντίνα είπε:
«Πρέπει να πάμε μέσα στο γήπεδο με κλειστά τα αυτιά γιατί είναι καταπληκτικός ο θόρυβος που κάνουν οι φίλαθλοι. Δεν μπορούμε να την βρούμε παντού αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Φιορεντίνα απάντησε:
«Εγώ νομίζω ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα είναι ο Γουαρδάδο, αλλά όλη η ομάδα είναι καλή. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει και να μην τους αφήσουν να παίξουν εύκολα. Η Φιορεντίνα στα 90' λεπτά θα είναι επικίνδυνη και πρέπει να το προσέξει ο ΠΑΟΚ».

Τέλος ο κ. Χαραλαμπόπουλος κατέληξε:
«Εμείς είχαμε τον Γκέντσογλου και κοιτάζουμε πολύ τις Ελληνικές ομάδες γιατί είναι πολλά τα Ελληνικά ταλέντα για μας και πρέπει να τα βρούμε πριν από τους άλλους. Υπάρχουν ομάδες όπως η Γιουβέντους ,η Ίντερ η Μάντσεστερ που έχουν περισσότερα λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Διαβάστε ακόμη...