Η ξενάγηση των Ιταλών στο γήπεδο της Τούμπας (photos)

Την πρώτη τους γνωριμία με το γήπεδο της Τούμπας είχαν οι δημοσιογράφοι της Φιορεντίνα που βρίσκονται από σήμερα στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paokweb.gr
Η ξενάγηση των Ιταλών στο γήπεδο της Τούμπας (photos)

Στην έδρα του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι Ιταλοί. Διαβάστε πως παρουσιάζουν την Τούμπα, τις πρώτες τους εντυπώσεις από το γήπεδο αλλά και τι λένε για τους "καυτούς" οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Το γήπεδο της Τούμπας είναι ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, είναι χτισμένο στα τέλη της δεκαετίας του ΄50 και έχει υπόστεγο μόνο στη μια πλευρά του γηπέδου. Μπαίνοντας στον χώρο των γραφείων πριν την είσοδο στο γήπεδο αντικρίζει κανείς τα τρόπαια που φαίνονται στην φωτογραφία:

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο, με τους φανατικούς να κάθονται εκεί αριστερά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία:

Όσο για τους οπαδούς της Φιορεντίνα; Θα έχουν καλή θέα από την θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας:

Η κατάσταση του χλοοτάπητα είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να μάθει κανείς πως ο ΠΑΟΚ προπονείται εδώ μια με δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να μην προκαλέσει φθορές στο χορτάρι.

Περιμετρικά το γήπεδο μοιάζει κάπως παλιό και υποβαθισμένο ενώ κάτω από το γήπεδο, δίπλα στις εισόδους μπορεί να συναντήσει κανείς από εμπορικά καταστήματα μέχρι αθλητικά τμήματα:

Στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ μπορεί να αγοράσει κανείς αυθεντικά προϊόντα της ομάδας, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα".

Διαβάστε ακόμη...