"Θα `ναι καζάνι..."

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φιορεντίνα την Πέμπτη στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον "Δικέφαλο" να θέλει τη νίκη για να φανεί πιστός σε ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό ραντεβού του.
Πηγή: paok24.com
"Θα `ναι καζάνι..."

Οι "βιόλα" αποτελούν έναν ιδιαίτερα εμπορικό αντίπαλο, με τον κόσμο του "Δικεφάλου" να ανυπομονεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι που φαίνεται και από την τεράστια κυριολεκτικά ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης.

Στο παιχνίδι με τους Ιταλούς ο ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του 25 χιλιάδες εισιτήρια για τους οπαδούς του, με δεδομένο ότι θα κλείσει η θύρα 8 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναμένεται να έχουν τη στήριξη περίπου 400 οπαδών τους.

Εκτός από τους 8 χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του "Δικεφάλου", οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη θέση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, από τα υπόλοιπα 17 χιλιάδες εισιτήρια προς διάθεση, έχουν πουληθεί παραπάνω από 11 χιλιάδες, με μόνο την πώληση της σημερινής ημέρας να ξεπερνά τα 3,5 χιλιάδες εισιτήρια.

Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα του αγώνα το ενδιαφέρον του κόσμου του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα κορυφώνεται και τα πάνω από 5 χιλιάδες εισιτήρια που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, αναμένεται να γίνουν... καπνός, με τον κόσμο του "Δικεφάλου" να είναι έτοιμος για ακόμα ένα sold-out σε ευρωπαϊκό φόντο.

Διαβάστε ακόμη...