«Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα για το Eurocup και όχι στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ολυμπιακό και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: superbasket.gr
«Δουλεύω για τον ΠΑΟΚ»

«Εχουμε στον όμιλό μας πολύ δυνατές ομάδες που θα μπορούσαν να παίζουν στην Ευρωλίγκα. Είναι απρόβλεπτος όμιλος, ποτέ δεν ξερεις πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Η Ζιελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έφτασε μία ανάσα από την Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε από την Ούνικς Καζάν. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» ενόψει της αναμέτρησης (22/10) με την Ζιέλονα Γκόρα και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο που δώσαμε απέναντι στην Καρσίγιακα. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό των αντιπάλων και να βρεθούμε κοντά στο καλάθι για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις».

Επίσης, ο 65χρονος προπονητής τόνισε πως η Ζιέλονα Γκόρα «στηρίζεται στο πικ εν ρολ, στα κόψίματα έχουν διάφορους τρόπους που εκφράζονται. Είναι δυνατά κορμιά και έχουν αρκετά καλούς σουτέρ, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί στον όμιλο, είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και πέρσι είχαμε τρία στα τρία στην αρχή και μετά είδατε. Αν κάνεις νίκες μέσα στην έδρα σου ελπίζεις ότι μπορείς να προκριθείς.

Οσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Ολυμπιακό, ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: «Κανένα σχόλιο, εγώ είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και δουλεύω για την ομάδα μου».

Για το αν υπάρχει συγκέντρωση στις τάξεις των παικτών του μετά απ' όσα συνέβησαν: «Τους βλέπω αρκετά συγκεντρωμένους, είναι προσηλωμένοι σε αυτά που συζητάμε και ελπίζω να τα κάνουμε πράξη.

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Αλλάζουν οι ομάδες, είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτό το παιχνίδι. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι μισό ακόμη και αλλάζει. Ολα τα παιχνίδια είναι πρόκληση».

Διαβάστε ακόμη...