«Προετοιμαζόμαστε καλά για τον αγώνα με την Ζιελόνα Γκόρα»

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Προετοιμαζόμαστε καλά για τον αγώνα με την Ζιελόνα Γκόρα»

Ο Κάρτερ έκανε λόγο για μια ευκαιρία που δίνεται στον Δικέφαλο να φτάσει στον τελικό:

«Είναι πολύ ωραίο, είναι ευκαιρία για εμάς. Υπάρχουν προσδοκίες και είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Ζιελόνα: «Είναι πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για το Eurocup, πήραμε μία δύσκολη νίκη την 1η αγωνιστική και πρέπει να χτίσουμε πάνω στο μομέντουμ. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η Ζιελόνα, αλλά προετοιμαζόμαστε καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Είναι εξαιρετικοί επιθετικά, τους αρέσει να τρέχουν. Αν ελέγξουμε τον ρυθμό εμείς τότε θα είμαστε καλά»

Για το αν είναι έτοιμος να σταματήσει τον πρώτο σκόρερ της Ζιελόνα τον Μπαρτ: «Φυσικά, και είμαι έτοιμος. Είναι ο καλύτερός τους σκόρερ, αλλά το αν τον περιορίσουμε είναι ομαδικό ζήτημα, όχι ατομικό. Τον έχουμε μελετήσει και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να τον σταματήσουμε»

''Η ομάδα δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις''

Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και έτσι ξεπερνά εύκολα την όποια αναστάτωση μπορεί κατά καιρούς να προκληθεί. Γι' αυτό και το θέμα Μαρκόπουλου δεν επηρεάζει την ομάδα, όπως επισήμανε ο Γιώργος Δέδας:

«Αυτό που έχει δείξει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν επηρεάζεται. Έχουμε αρμονικές σχέσεις μεταξύ μας. Έγινε χθες προπόνηση, έγινε και σήμερα κανονικά. Οι σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας μας βοηθούν να ξεπερνάμε τέτοιες καταστάσεις»

Για τον αυριανό αγώνα: «Έχουμε ξεχάσει ό,τι έγινε το Σάββατο. Θα έχει πραγματικά αξία η νίκη επί της Καρσίγιακα, μόνο εάν κερδίσουμε αύριο. Είτε χάναμε είτε κερδίζαμε το Σάββατο επειδή είναι τα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες θα το είχαμε ξεχάσει, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα όπως η Ζιελόνα Γκόρα»

Για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό: «Αργεί πολύ αυτό το παιχνίδι, η εικόνα των ομάδων μέχρι τότε θα είναι διαφορετική. Και ο Παναθηναϊκός θα είναι καταπονημένος από την Ευρωλίγκα και εμείς από το Eurocup. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος θεωρητικά, θα δούμε. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι θα γίνει εδώ ο αγώνας»

Για τον αυριανό αντίπαλο: «Πέρσι έπαιξε Ευρωλίγκα, έχει παραστάσεις, είναι έμπειρη. Το ότι είναι πολωνική ομάδα δεν λέει τίποτα. Είναι σκληρό πρωτάθλημα το πολωνικό, δεν σφυρίζονται πολλά φάουλ. Όσοι νομίζουμε ότι δεν είναι καλή επειδή έχασε την 1η αγωνιστική από την Λοκομοτίβ Κουμπάν είμαστε γελασμένοι. Είναι μια ομάδα με επιθετικό χαρακτήρα, οπότε αν της κόψουμε την ώθηση όπως κάναμε στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε για Κύπελλο και πρωτάθλημα θα είμαστε καλά. Θα μπούμε στο ματς με αμυντικό προσανατολισμό".

Διαβάστε ακόμη...