"Έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο τη Zielona Gora για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, αναζητώντας τη δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη του τη φετινή σεζόν.
Πηγή: paok24.com
"Έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά"

Ο άσος του "Δικεφάλου", Γιώργος Δέδας, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, σχολιάζοντας την κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας, η οποία έφερε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

"Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας, πέρα από το αυριανό παιχνίδι. Ξέραμε ότι έτσι όπως είναι οι αγώνες φέτος το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο. Πρέπει και είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά για αύριο", δήλωσε αρχικά ο Δέδας, ενώ στη συνέχεια όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα συνέβησαν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, τις τελευταίες ημέρες και τον βαθμό που αυτό έχει επηρεάσει την ομάδα, απάντησε:

"Αυτό που έχει δείξει αυτή η ομάδα αυτά τα χρόνια είναι πως οτιδήποτε γίνεται δεν επηρεάζει την ομάδα. Αυτές οι σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας το κάνουν αυτό πιο εύκολο. Η προπόνηση της ομάδας έγινε κανονικά και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας χωρίς να μας έχει επηρεάσει τίποτα".

Ο Γιώργος Δέδας αναφερόμενος στα "κέφια" που είχε η κληρωτίδα, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε ένα σπουδαίο ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, σχολίασε:

"Αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό αργεί πολύ. Η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερη ομάδα θεωρητικά. Όταν θα έρθει η στιγμή θα τα δούμε όλα, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς και αυτοί. Το ότι μετά την κλήρωση παίζουμε εντός είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για εμάς".

Τέλος ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε και για την αυριανή αντίπαλο του "Δικεφάλου", η οποία είναι μία δυνατή και ικανή ομάδα.

"Είναι μία ομάδα με παρατάσεις υψηλού επιπέδου, η οποία έχει παίξει πέρυσι στην Ευρωλίγκα. Δε θα είναι εύκολο ματς, Το ότι εμείς κερδίσαμε στην Τουρκία και αυτοί έχασαν από την Κουμπάν δε λέει πραγματικά τίποτα και είναι λάθος να κάνουμε αυτή τη σκέψη και να υπάρχει αυτή η εντύπωση. Είναι μία ομάδα με επιθετικό χαρακτήρα και όντως αρκετά σκληρή στο παιχνίδι της. Αν της κόψουμε τη θέληση να επιτεθεί, όπως κάναμε στα παιχνίδια μας έως τώρα, θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη...