Ο Ρατς στην Αλ Ιτιχάντ;!

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγη ώρα η αποκάλυψη της ρουμανικής ιστοσελίδας Fanatik.ro, η οποία αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη προσφορά από την Αλ Ιτιχάντ για να αποκτήσει τον Ράζβαν Ρατς.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ρατς στην Αλ Ιτιχάντ;!

Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει πάει εδώ και λίγες μέρες ο Βίκτορ Πιτούρκα, ο οποίος παραιτήθηκε για αυτόν τον λόγο από την Εθνική Ρουμανίας. Φυσικά, θα ήθελε να πάρει μαζί του και τον παίκτη που είχε μέχρι πρότινος υπό τις οδηγίες του, έτσι τον πρότεινε στους επιτελείς της ομάδας. Οι εξελίξεις έτρεξαν, ο Πιτούρκα το επιβεβαιώνει ενώ υπάρχουν και δηλώσεις από το στενό περιβάλλον του που αναφέρουν: "ο Πιτούρκα θέλει να αλλάξει τους ξένους της ομάδας για να πάρει το πρωτάθλημα. Οι δυο πρώτοι που ζητά είναι ο Τανάσε και ο Ράζβαν Ρατς".

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάψει το "πράσινο φως" (!) και έχει δώσει άτυπα την άδεια στον Ρατς να διαπραγματευτεί! Φυσικά τα λεφτά που του δίνουν οι Άραβες είναι πολλά ενώ, όπως αναφέρουν οι πηγές του ρεπορτάζ της Fanatic, αν ο ΠΑΟΚ πάρει 500.000 ευρώ, θα τον αφήσει χωρίς πρόβλημα.

Δηλώσεις υπάρχουν και από τον πατέρα του Ρατς που λέει: "ξέρω για το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ αλλά όχι λεπτομέρειες. Του αρέσει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι σημαντικό ότιι τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ, αν και από μια ορισμένη ηλικία και μετά ίσως πρέπει να σκεφτεί και το οικονομικό".

Διαβάστε ακόμη...