Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Δυο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των αντιπάλων μας στον όμιλο του Europa League.
Πηγή: paokfc.gr
Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Αναλυτικά:

Φιορεντίνα-Λάτσιο 0-2

Οι Βιόλα δεν διάγουν την καλύτερή τους περίοδο με βάση τα αποτελέσματα του Καμπιονάτο, με εξαίρεση μια μεγάλη νίκη επί της Ίντερ. Το προηγούμενο Σάββατο η Φιορεντίνα έχασε στο Αρτέμιο Φράνκι από την Λάτσιο με 0-2, με γκολ των Τζόρτζεβιτς (35΄) και Λούλιτς (92′).

Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς, Αλόνσο, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς, Κούρτιτς (46′ Βαλέρο), Πιζάρο, Ακουιλάνι 978′ Μπερναντέσκι), Κουαδράδο, Φερνάντεζ, Μπαμπακάρ (68′ Ίλισιτς)

Λιλ-Γκινγκάμπ 1-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Γκινγκάμπ στην έδρα της Λιλ με 1-2 και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Τα γκολ για την Γκινγκάμπ πέτυχαν οι Μποβέ στο 46ο και Σβαρτς στο 57′ ενώ η Λιλ μείωσε με τον Μαβουμπά στο 78ο. Η αντίπαλός μας στο Europa τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ανγκουά στο 86ο.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ: Λεσλ, Ανγκουά, Σορμπόν, Μπακά (66′ Ντος Σάντος), Μποβέ, Λεβέκ (74′ Λεμέτρ), Μαρβό, Ματίς, Γιαταμπαρέ, Σανκαρέ, Σβαρτς (81′ Ζιρές)

Γκόμελ-Ντιναμό Μινσκ 0-2

Εκτός έδρας νίκη για τη Ντιναμό Μινσκ στα πλέι οφ του Λευκορωσικού Πρωταθλήματος με γκολ των Τζα Τζετζέ (19ο) και Βερετίλο (88ο). Η Ντιναμό βρίσκεται στην 2η θέση, 3 βαθμούς πίσω από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (57-60).

Η σύνθεση της Ντιναμό: Ιγνιάτοβιτς, Κάρποβιτς, Αλόνσο, Αντάμοβιτς (75′ Κορζούν), Τζα Τζετζέ (85′ Ρασάντκιν), Φιγκουερέδο (72′ Ντιομαντέ), Κοντοσεβόι, Νίκολιτς, Πολίτεβιτς, Βερετίλο, Βορόνκοφ.

Διαβάστε ακόμη...