Αγωνία για Κλάους και Μακ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τη σημαντική νίκη με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, η οποία τον διατήρησε στην κορυφή της Super League και στρέφει το ενδιαφέρον του στην ευρωπαϊκή δοκιμασία της Πέμπτης κόντρα στη Φιορεντίνα για τους ομίλους του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Αγωνία για Κλάους και Μακ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει δύο "πονοκεφάλους" για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν δύο κομβικοί παίκτες του, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" αποκλείστηκε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς επέστρεψε από την Εθνική Ελλάδας με πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας υποστεί διάταση δεξιού έσω πλατέος μυός και μια κάκωση οπίσθιων μηριαίων.

Παρότι ένιωθε καλύτερα το Σάββατο μετά την θεραπευτική αγωγή και το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επέλεξαν να μη ρισκάρουν με τη συμμετοχή και μένει να φανεί στη σημερινή προπόνηση η κατάσταση της υγείας του, αναφορικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Όσον αφορά στον Ρόμπερτ Μακ, αποχώρησε χτες με έντονους πόνους από χτύπημα που δέχτηκε στον μηρό και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με το μέγεθος του τραυματισμού του Σλοβάκου να κρίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια σήμερα, συγκεκριμένα στην προπόνηση που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...