«Καυτή έδρα η Τούμπα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε o αρχηγός και παλαιότερος ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, Μανουέλ Πασκουάλ.
Πηγή: arenafm.gr
«Καυτή έδρα η Τούμπα»

Ο 32χρονος διεθνής Ιταλός αριστερός μπακ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την κατάσταση της Φιορεντίνα και δεν παρέλειψε να στείλει τα χαιρετίσματά του, στον πρώην συμπαίκτη του Ζήση Βρύζα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι η Φιορεντίνα τόνισε:
«Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, θα έρθουμε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πως είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Ξέρουμε πως θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, διότι ακόμα και αυτή τη στιγμή, είμαστε πεπεισμένοι πως με τον ΠΑΟΚ θα παλέψουμε για την πρώτη θέση στον όμιλο»

Για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα απάντησε:
«Ξεκινήσαμε καλά στην Ευρώπη, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχουμε ανάλογη πορεία γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς τραυματισμούς και συγκεκριμένα με τους Γκόμεζ, Μαρίν και Ρόσι, οι οποίοι όταν επανέλθουν θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. Δεν ξέρω αν θα έρθει ο Γκόμες στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτή την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος, ο προπονητής και το ιατρικό τιμ. Ίσως χρειαστεί ακόμη λίγες εβδομάδες προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ είπε:
«Δεν τον είδαμε ακόμη τον ΠΑΟΚ σε βίντεο, ωστόσο αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς και ότι το κοινό του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα θερμό και υποστηρίζει πολύ την ομάδα του. Θα αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα η οποία αποτελεί τον διεκδικητή της πρώτης θέσης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ομαδικότητα, τη συνολική λειτουργία και όχι τα ατομικά χαρακτηριστικά. Γνωρίζουμε πως είναι μία συμπαγής ομάδα».

Για το αν γνωρίζει ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υπογράμμισε:
«Δεν γνωρίζω ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά κάποιον που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Είναι ο Ζήσης Βρύζας με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Φιορεντίνα και συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο σε όλες τις αποστολές. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και χαίρομαι που θα τον ξανά δω από κοντά. Από τότε δυστυχώς δεν έχουμε μιλήσει ούτε μέσω τηλεφώνου».

Για το αν έχει αγωνιστεί ξανά κόντρα σε Ελληνική ομάδα υποστήριξε:
«Ναι πριν από μερικά χρόνια αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ στην Αθήνα και ήρθαμε ισόπαλοι 1-1»

Τέλος για το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτησή του κατέληξε:
«Παρέμεινε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή μου».

Διαβάστε ακόμη...