Ζαλίζεται και πονάει ακόμη ο Αναστόπουλος, τι λέει σε φίλους για την απόφαση του

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ, χθες στο Nick Galis Hall.
Πηγή: basketplus.gr
Ζαλίζεται και πονάει ακόμη ο Αναστόπουλος, τι λέει σε φίλους για την απόφαση του

Ο Αθηναίος ρέφερι επέστρεψε στο σπίτι του και μίλησε με αρκετούς συναδέλφους του και φίλους για τα περιστατικά που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα. Υποστήριξε ότι ακόμη ζαλίζεται απ' το χτύπημα στο κεφάλι και μάλιστα είπε στο φιλικό του περιβάλλον ότι το καρούμπαλο και η σχισμή απ' την χαρτοκορδέλα τον πονούν ακόμη περισσότερο τώρα που "κρύωσε" το χτύπημα από χθες το βράδυ.

Ο διαιτητής έχει στην κατοχή του φωτογραφίες με το σχίσιμο στο πάνω μέρος δεξιά του μετώπου και τονίζει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Μιλώντας με φίλους είπε ότι πλέον υπάρχει το δόγμα της "μηδενικής ανοχής" προς όλους και υπενθύμισε τις σαφείς εντολές του Υφυπουργού αθλητισμού για κάτι τέτοιο προς πάσα κατεύθυνση. Για τη δεύτερη διακοπή είπε ότι έπεσαν νερά, μπουκάλια και αναπτήρες και γι' αυτό διέκοψε τον αγώνα. Αποκρούει, δε, κάθε κατηγορία του Άρη, τονίζοντας, όπως μάθαμε μέσω φίλων, ότι απλά εφάρμοσε τον κανονισμό. Να σημειωθεί εδώ ότι άλλοι διαιτητές λένε ότι με τέτοιο χτύπημα στο κεφάλι κακώς βγήκε να παίξει το ματς, αλλά αυτό είναι μια απόφαση του καθενός.

Δεν είπε στους φίλους του όμως γιατί δεν έκανε το ίδιο και σε άλλους αγώνες που διαιτήτευσε και υπήρχαν παρόμοια περιστατικά, πόσο μάλλον ρίψη αντικειμένων, ή τι θα κάνει από εδώ και στο εξής, όταν για κάθε κέρμα θα πρέπει να διακόπτει τον αγώνα...

Διαβάστε ακόμη...