Ψυχολογική διαχείριση

Στην ψυχολογική διαχείριση της κατάστασης, που έχει διαμορφωθεί, λόγω Εθνικών ομάδων, με νεαρούς παίκτες της ομάδας έχουν επικεντρωθεί οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
Ψυχολογική διαχείριση

Η στοχοποίηση του Στέλιου Πόζογλου, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ,για τα όσα έγιναν με την Εθνική Νέων στην Ελβετία και ο θόρυβος σε όλη την Ευρώπη που έχει προκληθεί από χθες με τον επεισοδιακό αγώνα Σερβίας – Αλβανίας που διακόπηκε στο Βελιγράδι είναι δυο θέματα προς άμεση αντιμετώπιση.

Οι ιθύνοντες του Δικέφαλου θέλουν να ηρεμήσουν τον Πόζογλου και να κρατήσουν μακριά τον Έργκους Κάτσε από τις παρενέργειες των γεγονότων στο Βελιγράδι. Η πρώτη παρενέργεια, αφορά στην ανάρτηση φωτογραφίας, σε λογαριασμό υποτιθέμενων θαυμαστών του νεαρού μέσου, μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής της Εθνικής Αλβανίας, στο οποίο ήταν φυσικά και ο Κάτσε, με το μήνυμα «εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα» και φυσικά αναφέρεται στην επίμαχη σημαία της... Μεγάλης Αλβανίας. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα κάνουν κάθε ενδεικνυόμενη προσπάθεια στα social media για την προφύλαξη των νεαρών παικτών της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...